Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

kappa4

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача kappa4

  1. Как вариант для вашей задачи можно рассмотреть уличную IP-видеокамеру Foscam FI9900P secur.ua/ip-videonablusenie/ipkamery/ulichnie-ipcameri/ulichnaja-ip-kamera-foscam-fi9900p.html Есть У нее достаточно широкий угол обзора - 106 градусов по горизонтали и объектив с фокусным расстоянием 2,8 мм. С Ajax будет нормально функционировать.
  2. Я не хочу покупать, а хочу сделать своими руками!
  3. Вартість залежить від моделі авто, компанії де брати і тривалості оренди. Конкретно ми брали Renault Logan, за 22-25 доларів в день (точно не пам'ятаю). Зазвичай додається така умова, що ти повинен повернути авто з такою з кількістю палива з якою взяв та є обмеження в кількості пробігу, зазвичай 250-300 км за день оренди. У нас було 250 км, орендували на 6 днів, тобто в сумі мали проїхати не більше 1500 км, за кожен кілометр більше потрібно буде доплачувати + 2 грн. Також потрібно залишити депозит в розмірі 300 доларів, якщо все ок з авто то повертають назад, якщо ні - то забирають частину необхідну на ремонт.
  4. А я вот увидел принудительную вытяжку на дымоход, называют ее дефлектор. Заинтересовался, хочу и себе такую поставить. Покупать дороговато. Но столкнулся с тем что конкретных чертежей и рекомендаций в инете нет, только фотки готовых изделий. Может кто тоже интересовался таким, что-то знаете? Какое соотношение размеров? Какой материал лучше взять?
  5. Ми їздили цього року. Любимо подорожувати своїм ходом. Арендували машину у Львові. Маршрут був таким: Львів - Трускавець - Дрогобич - Скелі Довбуша - Синевир - Водоспад Шипіт - Хуст - Шаяни - Солотвино - Лазенщина - Ворохта - Верховина - Снятин - Чернівці - Біла Криниця - Свято-Вознесенський Банченський монастир - Хотин - Заліщики - Івано-Франківськ - Рогатин - Львів. Побачили багато цікового. Карпатські гори заворожують своєю красою, хочеться повертатися до них знову і знову. Мрію піднятися на Говерлу, цього разу не вдалося було туманно.
  6. Мои любительские работы =)
×
×
  • Створити...