Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

MDG

Пользователи
  • Публікації

    65
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача MDG

  1. Понял. Большое спасибо (если вы с Днепра готов завезти крафтового пива))) По байпасу вопрос закрыт! - докуплю. Но не раскрыт вопрос если насос, термоклапан, перенести на правую сторону, а байпас и развоздушку на лево что то поменяется? Движение жидкости ж будет происходить также только с направа на лево??!
  2. А тут на фото то о чем спрашивал! Все узлы слева просто перенёс направо! Честно, не могу понять что принципиально меняется? (Без сарказма). Поясните пожалуйста как для валенка.)))
  3. Так в оригинале (как на картинке)! Расположение насоса слева. Узел подмешивания с термоголовкой тоже также! (Не стал его собирать для фото из-за пружинки, что б лишний раз её не теребить)
  4. Вы внесли изменения в конструкцию узла, т.е. удалили тройник имеющий некоторое гидравлическое сопротивление, удалили участок имеющий некоторое гидравлическое сопротивление, удалили регулировочный клапан имеющий некоторое гидравлическое сопротивление. Удалил только байпас т.к. контура теплого пола перекрываться не будут! Остальные узлы просто перенёс (на картинке ) вправо! Какие узлы имеются ввиду?
  5. С теплою підлогою планується що буде працювати тільки рушнико сушка. А коли буду вмикати радіатори в будинку (планується так щоб працювала на обігрів або баня з ТП та рушнико сушкою, або будинок з радіаторами (не більше 4шт)), Баню буду перекривати на колекторі) А що міняється по грошах, наче просто переставляється нассос з ліва на право!?
  6. Спасибо за ответ. А можно чуть подробнее за счет чего измениться? Я почему спрашиваю за такое расположение, что бі наоборот снизить сопротивление убрав лишние углы в подводе труб к колектору т.к. подача с котла идет влево, а обраткаа справа!
  7. Всім доброго ранку. Прибрав! А так не можна? Щось поміняється? Чи буде не коректно працювати?
  8. Поки що зупинився на цьому варіанті! Покритикуйте будьласка. І скажіть, можливо подачу і насос встановити тут з правої сторони, а байпас та обратку зліва?
  9. Скажіть будьласка чи в вірному напрямку я дивлюсь? sdforte.com.ua/ru/kollektory-dlya-teplogo-pola/sd-forte-kollektornaya-gruppa-sistemy-teplyy-pol-001-1kh-3nerzh-sfe0013/ Чи підійде мені такий колектор? І В описаніі пишуть можливість підключення справа/зліва! - Це можливо зробити подачу справа, а обратку зліва? (мені б так по схемі підйшло). - вибачте можливо за тупі питання))))
  10. Что имеется ввиду? Трубы залиты. Сделано 3 контура, каждый +- по 30м. (Один контур правда выходит за пределы здания - на улице под басейн). Под трубами 5см XPS.
  11. xn--80aaf5a.net/p1932322912-kollektora-dlya-teplogo.html?source=merchant_center Може так відкриється! Тай не тільки там є в зборі stsprom.com.ua/ua/p520106156-kollektor-vyhoda-dlya.html
  12. там просто посилання на продавця коллектора (як я кидав картинку). і начебто йде в зборі. (хотів щоб перевірили мене))) Якщо я правильно зрозумів зауваження і подумав як вода, то мабуть, якби (якщо був водою))) циркулював би по колу теплої підлоги. Коли перекриєтьсчя термо клапан, рідина ж нікуди не дінеться с ТП? чи я думаю не як вода?)) виправте мене будьласка
  13. xn--80aaf5a.net/p1932322912-kollektora-dlya-teplogo.html?source=merchant_center&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA_tuuBhAUEiwAvxkgTu1VWIbx2-sH_LWPw56h2N9iPM-YepuesGgcH671WtbDZmcDKf0XKBoCar0QAvD_BwE Чи це не в зборі?
  14. І таке питання, якщо на котлові присутній окремий вихід під 220 для запуску насосу, то треба туди підключати обидва насоси?
  15. А можна трохи детальніше що в виділеному колі встановлено перед гребінкою.
  16. Стоятиме в душі. Дуже велика вологість! Розетка не передбачена по ТБ.
  17. Є приміщення на три контури теплої підлоги (приміщення невелике 30м). В контурах приблизно по 30м труби в кожному контурі. Буде ставитись котел Chip на 6кВт. В котлі насосу та розширювального баку немає. Планую піключити теплу підлогу і рушнико сушилку (щоб працювали одночасно). А також зробити вихід на опалення (підтримання - додаткове) в дім (окремо стоячий від цього приміщення 40м2) - буде працювати по черзі з будівлєю в якій ТП. Тобто або опалюється одна будівля, або інша! Маю приблизне уявлення що має бути насос (але один чи треба два (на гребінку і на обратку), группа безпеки (яка?), розширювальний бак (який? на скільки літрів?), де (як правильно) це все розташуваати? Що б працювало. Бо в когось стоїть один насос на все, в когось на гребінки окремо, на систему окрему, на радіатори окремо і тп. І гребінки, майже всі що бачив подача зліва, а в мене з котла виходить зробити подачу зправа. Як тут бути.? І ще хтось ставить гідрострелки, трех ходові крани і т.п. Був би вдячний за схемку в мому випадку і якщо є за посилання на матеріал. Накидав приблизну схемку розташування (вибачте за таку подачу))))
  18. А може в кого э контакти по необрезній липі/вільхи в Дніпрі? Бо пошуком в інші області заносить!
  19. Перелистал всю тему но не нашел что искал (но где то точно видел, в какой то из тем)! Может кто быстро может сориентировать по отоплению от аквы (тыцните будьласка), В этой теме Саша вскольз прошелся про теплоаккумулятор возле печки, но суть не раскрыта! (Но блин когда то где то сдесь видел)! И самые первые фото (ссылки) вообще не открываются! Особенно интересно про процес монтажа горбыля! (или если кто знает где посмотреть, поделитесь пожалуйста). (горбыля или необрезной доски!)
×
×
  • Створити...