Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Papuasenko

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Papuasenko

  1. Интересная дворовая печка-конструктор
  2. У нас теж є дрівник. Зашитий з трьох сторін дошками, критий бляхою. Один бік, звідки не дме вітер, відкритий. Ззаду, з боку найбільших вітрів, між дахом і стінкою щілина біля 20 см. для провітрювання, з одного з боків теж між дахом і стінкою добряча щілина. Конструкція вийшла вдалою - дощ\сніг всередину не потрапляють, дрова сохнуть добре. Ось зробив пару фотокарток: наш дрівник з трьох боків. PS Якщо дрова пиляні з живого дерева, то сохнути їм у дрівнику як мінімум півроку до більш-менш пристойної кондиції.
  3. Прошу вибачення у спільноти - кинув не ту адресу ролика про рубання дров. Кидав з телефона і помилився. Правильний ролик ось тут - Добавлено через 1 минуту Так сажа ж найбільше осідає поблизу від вогню. Якщо добряче накочегарити сухими дровами, то вона вигорає. Ось я зніму ролик як сажі наросте побільше. Добавлено через 3 минуты Дякую за доброзичливе ставлення. Бажаю в новому році здоров'я і радості.
  4. Дуже цікава пічка: Добавлено через 1 минуту Або ось ця пічка. Клас!
  5. Якщо у вас є дрова, то треба їх колоти. Нещодавно дізнався про такий спосіб: Добавлено через 2 минуты Можна почистити (вигорить сажа і смола), добряче розкочегаривши піч\казан сухими дровами, які дають високу температуру - сосна, осика\осокір, ясен тощо
  6. Покищо розповів лише про ясен, березу, акацію, плодові, вербу. Планую розповідь про страшний сон дроворуба - вʼяз.
  7. Нещодавно власноруч спорудив літній душ. Не дивився ніяких проектів чи відео - просто зробив, як зумів. Що з того вийшло - дивіться в невеличкому відео на ютубі -
  8. Шановні друзі! Ось зняв невеличку замальовочку про те, які бувають дрова, для чого вони підходять і як рубаються. Може буде цікаво? Можливо розмістив тему не там - прошу адмінів перенести куди треба.
  9. Спорудив у дворі таку собі піч-ракету. Класна ідея, просте втілення. Складається за 5 хвилин, розбирається за 3! Ролик на ютубі -
  10. Здравствуйте. Собираюсь установить в уже действующую систему отопления с ТТ-котлом электрокотел с управлением по GSM. Частный дом. Посоветуйте пожалуйста марку электрокотла, совместимого с этим гсм-модулем. Котел максимум 6 квт, 220 вольт, одноконтурный.
  11. Шановні друзі! Прошу відгукнутися тих, хто зможе збудувати камін в приватному будинку. Бажано фасад з дикого каменю. Всередині чавунна топка. Маємо будинок з двох поверхів, внутрішнє опорядження ще не завершене, так що простір для фантазій є. Камін хочемо на першому поверсі. Живу в житомирській області неподалік від траси Житомир-Київ.
×
×
  • Створити...