Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vasily.sas

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

vasily.sas's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Преданный форуму
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. Ви праві, хотілось би впевності)) Якщо різко потепліє, а всі 16 контурів однакові, то можуть і всі закритись. В характеристиці мого котла (ITALTHERM City Class 35 KR) є таке - "Автоматический байпас", я правильно розумію, що саме для такого випадку захист (в стінку)? А насос в котлі Grundfos UPS 15-65 трьохвидкісний - але не можу зрозуміти, він частотний чи звичайний??
  2. Або поставити на батареї ручний клапан і придусити для збільшення опору.
  3. Дякую за поради, є думка у нижньому колекторі, той що в цоколі, пятий контур гребінки зробити на нерегульовану батарею на відстані біля 8 метрів від гребінки, що би насос котла не працював в закриту задвіжку, коли потепліє і всі сервоприводи всіх контурів закриються. Чи не стане це проблемою, що буде не достатньо гідравлічного тиску на контур третього поверху в робочому стані, бо піде через батарею з набагато меньшим опором. Буду вдячний за ваші коментарі з цього приводу.
  4. Дякую, на Вашу думку, в моєму варіанті яким внутрішнім діаметром потрібно зробити стояки подачі і обратки?
  5. Дуже Дякую, що поділилися Вашою системою, надихає! Дуже мало інформації про варіант тільки з котловим насосом і тільки теплою підлогою, хоча я теж вважаю, що якщо брати 20-ту трубу, то має вистачити. В мене в уже придбаному котлі Італтерм 35кВт насос 15-7 чи 25-7. Як Ви вважаєте (розумію що треба рахувати гідравлічний опір - по моїм підрахункам достатньо) чи може бути такий варіант. В мене чотири поверхи, всі однакові, планую на кожному поверсі (90м2) по 4 контури по 90м 20-ю трубою з шагом 200мм. Котел знаходиться на першому поверсі (нижній цокольний), від загального стояку подачі і обратки до гребінки на кожному поверсі по чотири контури, без насосів і підмісів, регулювання за рахунок температури котла (по погоді) і кімнатних терморегуляторів в парі з сервоприводами на обратці кожного з контурів. Як вважаєте - можливий такий варіант? Буду вдячний за любі коментарі з цього приводу і Слава Україні!
  6. О, спасибо, а если гкл клеится на газоблок, может краску с более паропроникающими способностями или это уже лишнее?
  7. америкосы заделывают только швы и красят по гк, кто то так делал/видел, думаю себе так делать..
  8. Добрый день, спасибо за очерк! Если есть возможность, сообщите пожалуйста название компании, где Вы заказывали домокомплект. Мой майл - vasily.sas@gmail.com Заранее благодарен!
×
×
  • Створити...