Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

orba1

Пользователи
  • Публікації

    68
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача orba1

  1. Шукаю виконавця / бригаду для проектування / монтування вентиляції в будинку, зокрема комину (групи витяжної - труба від твердопаливного котла + каміну, вентиляційних каналів різних) над дахом, а також приточної вентиляції (труба під землею).
  2. Привіт усім, хтось може дати відгук щодо мінвати / скловати ISOVER? Зокрема цікавлять мінуси Можливо хтось мав негативний досвід з такими продуктами: - Isover скловата MUL-100 - Isover скловата КТ-Спеціал 50/MUL/Y - Isover Класік Еко (рулон 50+50) Буду вдячний за відгуки!
  3. да ну ладно. це уже край. ідеально - до 40% підняти вологість
  4. А, ну тоді інша справа. Кам"яний по любому має іншу паропроникність - скоріш за все мінімальну.
  5. ну я про це й кажу. налив води , як ви рекомендували, спостерігаю )
  6. Кругом, і в спальні теж. Батареї чи конвектори взагалі ще не ставив. Зараз налив води на підлогу - подивлюся що буде з рівнем вологості. Виною, як мені сказали в іншій гілці (www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=1254845&posted=1#post1254845) - паропроникність дерева. Від різниці температур водяна пара "витягується" через дерев'яні стіни назовні.
  7. мда.. тобто крім зволожувача повітря кардинальних рішень бути не може?
  8. Дякую! Як ви думаєте, додаткова герметизація щілин допоможе? Будинок з бруса, утеплений мінватою 10 см (зовні), щілини проконопачені. Думаю, знайти гроші і всі стики (поверх конопатки) пройти герметиком (типу Перма-Чінк - ??).
  9. Добрий день колеги. Маю питання - можливо хтось зможе допомогти порадою. Живу в дерев'яному домі, при цьому дуже низька вологість (зараз гігрометр показує 19 процентів). Як я розумію, це дуже далеко від норми - і відчувую це на собі - шкіру сушить, і тд. У мене батарей нема, скрізь тепла підлога (плитка). В чому може проблема? Недоліки ізоляції / конопатки? Не хотілося б ставити якісь додаткові зволожувачі, бо по ідеї в дерев'яному домі навпаки має бути нормальна вологість. Дякую!
  10. Добрий день колеги. Не знаю, чи у правильну гілку пишу, але може хтось допоможе порадою. Живу в дерев'яному домі, при цьому дуже низька вологість (зараз гігрометр показує 19%). Як я розумію, це дуже далеко від норми - і відчувує це на собі - шкіру сушить, і тд. У мене батарей нема, скрізь тепла підлога (плитка). В чому може проблема? Недоліки ізоляції / конопатки? Не хотілося б ставити якісь додаткові зволожувачі, бо по ідеї в дерев'яному домі навпаки має бути нормальна вологість. Дякую!
  11. Добрий день колеги. Не знаю, чи у правильну гілку пишу, але може хтось допоможе порадою. Живу в дерев'яному домі, при цьому дуже низька вологість (зараз гігрометр показує 19%). Як я розумію, це дуже далеко від норми - і відчувує це на собі - шкіру сушить, і тд. У мене батарей нема, скрізь тепла підлога (плитка). В чому може проблема? Недоліки ізоляції / конопатки? Не хотілося б ставити якісь додаткові зволожувачі, бо по ідеї в дерев'яному домі навпаки має бути нормальна вологість. Дякую!
  12. почитав про все це гоніво із ГАСК, і вжахнувся звичайно - до якого рівня нас опустили і як нас "грають" як тільки можуть... питання до тих, хто стикався із уже із ГАСКом, отримував невмотивовані відмови, стикався із іншими порушенням закону (вимога документів, не визначених законом), стикався із по суті тупим і наглючим вимаганням грошей - хтось із вас писав скарги, заяви про злочин в прокуратуру і тд? якщо так, то цікавий результат... мене, як я розумію, також очікує цей маразм, тільки почав розбиратися із процедурами.
  13. Був там же, чув те саме... Підкажіть, або киньте лінк, де можна почитати і зрозуміти повністю процедуру введення в експлуатацію будинку. Дякую!
  14. Потрібно поставити паркан загальною довжиною близько 150 метрів, із сітки-рабиця. Цікавить як робота, так і матеріали. Висота сітки - 1.5-2 м (поки розглядаю варіанти).
  15. Добрий день колеги. Зіткнувся з проблемою наших усіх інтернет-магазинів побутової техніки. Практично ніде не пишуть точну інформацію про потужність підключення для тієї чи іншої техніки (зокрема для електроплит і духовок). У мене газу нема, стоїть електрокотел + обмеження по електриці на вхід. Підкажіть, де можна підібрати техніку, щоб відразу побачити максимальну її потужність? Дякую!
  16. Дякую, я просто десь в інтернеті бачив такі пропозиції - але фірма здається в Житомирі. Не підкажете, де можна замовити - мені насправдні небагато треба (замінити брак)
  17. попробуйте белінку белоцид, але на жаль скоріш за все доведеться знімати підлогу і дивитися що там з лагами, і тд.
  18. Шукаю вагонку безшовну (19 мм - буває дошка підлоги такої товщини), довжина не критична, а також дошку підлоги 35 мм, довжина до 6 м. Доставка в Обухівський район
×
×
  • Створити...