Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Gooseberry

Пользователи
  • Публікації

    22
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Gooseberry's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

1

Репутація

  1. Так и есть. Заявление не принимают, обосновывая тем, что электричество уже подключено, мощности выделены. По поводу объяснений о невозможности содержать ТП "в одни руки" отвечают тем, что "вы же хотели свою ТП, вот и кушайте!". Можно подумать мы хотели, от безысходности всё(
  2. Субабоненти брали участь в встановлюваннi, Моя дурна совiсть не дозволила вот так просто вимкнути iх посеред зими(. Субабоненти мають власни договори з РЭМом. Рэм наполягаэ на пидписаннi договорю про спiльне використання мереж и для них все за законом. Нiкого не хвилюэ як я буду утримувати ТП. Чекаю на очередну вiдповiдь з обленерго, як що знов вiдписка, буду робити "аварiю", яку не взмозi виришити за вiдсутнiстю коштiв. Побачимо що скажуть субабонети. По закону виходить, що поки я нi iм? нi РЭМовi нiчого не винна(немае договору про сgiльне використання). До НКРЕКП звернулась поки на iх форумi. Отримала двi поради що до варiанта дiй. Написала листа до обленерго. Очикую вiдповiдь. Зараз зрозумiла, що потрiбно було офiцiйне звернення(. Зроблю обов;язково.
  3. ТП встановлювали в п"ятьох. Але зараз, вже 22 мiсяцi втрати сплачую сама, ремонт теж сплатила я, субiки спочатку обiцяли все компенсувати, власнiсть-то спiльна, а зараз не хочуть, дорого. В РЭМi iм казали, що я не маю права iх вимкнути. Погрожують судами, пiдпалами та iншим в тому ж дусi. В РЭМi вирiшувати щось з нашею ситуацiею не хочуть, поясняють тим, що ми потрапили мiж двумя законами й звичайно, вивернули все так, як iм треба. Я спитала чи можу просто вимкнути ТП, та оформити стандартне приеднання, вiдповiли, що потужностi вже були наданнi, пiдключення дiйсне, тому стандарте приеднання в моему випадку не можливе. Радилася з юристом, щодо багатьох слизьких моментiв по моей справi. Юрист каже, що можна подавати до суду, одне те, що маемо невiдповiднiсть договорiв, яку обленерго не хоче переоформити, э привiд. Але судитися з РЭМом ?! це, здаэться, марна справа(( Чи варто звертатися за роз"ясненнями письмово до НКРЕКП?
  4. Справа в тому, що просто вимкнути ТП це лише позлити субiкив, РЭМ все одно нарахуэ втрати, так вони мене проiнформували, а вимкнути по заявi не хочуть, бо це покличе за собою скарги й позов до суду вiд субiкив( в iхних договорах прописано, що втрати сплачуэ власник, iх рахунки сплачено, тому вони нiбито без провини постраждають РЭМовi ця мишина метушня не потрiбна). Понадiялась, що за борги по втратам сам РЭМ вимкне ТП. Субiкам була б наука. Показники передаю, але вони орiентуються на показник вiд контролера. Його попередила, обiцяв виправити, але ж... Обленерго викликаэ знов на пидписання Договору про спiльне використання мереж, вже готовi "пiти на зустрiч" та частково копенсувати транзит електрики через мою установку. Спочатку навiть зрадiла, а потiм дочиталась, що великий ремонт и т.д лягаэ на моi плечи. + нiкого не хвилюэ де брати кошти, "умри, но сделай", iнакше притягнуть до суду.
  5. Уважаемые форумчане! Помогите с инфой, кто может. Моя ситуация с частной ТП была озвучена несколько страниц выше. Воз и ныне там. Субики не платят, РЭС морозится, по закону сделать ничего не получается. Дошло до облэнерго, жду что они там придумают. Пока суть да дело потери не оплачивала. Вдобавок ко всему счета нарисовали с потолка, много больше чем на счетчике. Написала обращение в РЭС об ошибке, не признали, счет не изменили, вдобавок к этому прибавили еще 600 квт на потери ТП за месяц, не смотря на завышенные показания счетчика. Раньше счет был один, мое потребление+ 600 квт потерь. Вчера пришло предупреждение на отключение. Я так понимаю, что отключат лишь мой дом, не смотря на долг всей ТП именно за потери? (начисляют на меня как на собственника по документам, хотя в моем договоре указано, что потери делят на всех. Договор о совместном использовании сетей не подписала).
  6. В нас та сама ситуацiя зараз. Лiнiя РЭМу вже з'явилася на дiлянцi поряд. I приеднання до неi коштувало новiй сусiдцi лише 22 000грн за 16 квт! А ми 10 рокiв не мали змоги провести електрику, почали приэднання з власною ТП в 2012, пiдключились вже в 2013 i тут нагрянули змiни! Хтож знав! В обленерго ранiше казали, що ще рокiв з 5-10 електрики не очiкувате, немаэ потужностей та грощей на модернiзацiю мереж. Я думаю про передачу ТП, але i тут велики проблеми. Потеря значного кусня своеi дiлянки, переоформлення кiпи паперiв i т.д. + обленерго треба умовити прийняти цей подарунок. Ще добило те, що процедуру пiдключення потрiбно проходити по новiй! Починаючи з ТУ i викупу квт. Це ж очманiти можна! Також менi ще не зовсiм зрозумiлий сам процесс передачи. Субiкi хочуть занебати ТП та почати процедуру стандартного приэднанняя. А я думаю це не можливо вот таким чином. Потужностi наданi i РЭМ буде ссилатися, що вони вже мають пiдключення до електромереж. Втрачаю в цiй ситуацii я. Грошi, землю i т.д куди не кинь-усюди клин. От би РЭМ забрав ТП з моеi дiлянки, я б була щаслива))) i подарували iм залюбки. Але воно iм треба!? Нi((
  7. Спасибо за совет! Воспользуюсь. Добавлено через 7 минут Поки що у формi запит-вiдповiдь на iх форумi. Раджуть створювати "юрособу"населеного пункту" (розділ 12 ПКЕЕ). Тому перший варіант - привести відносини у відповідність. Слід враховуючи, що зараз Ви нічого нікому не зобовязані (поки не підписали договір) й за відключення незгодних стати учасниками юридичного обєднання Вам нічого не буде.Прямі договори енергокомпанії з субчиками за відсутності договору про спільне використання є нікчемними. Після формування населеного пункту можна знову розійтись по прямих договорах ( на основі комбінації тристоронній + прямий). Але при цьому всі законно будуть учасниками утримання ТП та відшкодування втрат. Крок вліво чи вправо - відключення. Другий варіант передати ТП у власність Енергокомпанії (разом з правом користування землею під нею). Безкоштовну передачу слід розглядати спокійно(що б тільки погодились взяти), бо це не звичайний ліквідний товар, а лише інструмент отримання енергії."(с)
  8. Поняла. Спасибо! Ключи от ТП есть у всех совладельце(хотели же по-хорошему).Отключить тупо их счетчики и сменить замки? Или есть более цивильная процедура через РЭС? Пусть я буду оплачивать так же(( но хоть сниму со своей шеи активных работоспособных людей, просто нагло отморозившихся. это я уже сказала. Если вдруг что, гореть будем всей улицей! А Ваши субики оплачивают потери стабильно? И как это вносят в счета? Каждому отдельно? Добавлено через 3 минуты Спасибо! хороший совет). Я об этом и не подумала. Обязательно воспользуюсь.
  9. Да уж ((( Самое неприятное, что начались обвинения моего умершего отца, который выстрадал нашу линию и ТП, в воровстве и обмане. Этого я терпеть уже не смогла и разговор уже будет на моих условиях.
×
×
  • Створити...