Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Clemenza

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Clemenza

  • День народження 29 січня

Персональная информация

  • Имя
    Пітер
  • Откуда
    Україна
  • Род занятий
    Фрілансер
  • Пол
    Мужской

Clemenza's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Фільтра нема, дивився. Скажіть мені одне, чи це може бути наслідком того що зробили заміну труб ? Якщо так то чому майже рік все було добре, а зараз ось так ? Дяк.
  2. Ну тут без манометра видно що вода ледве тече, та і місяць назад було набагато краще. Та і де мені взяти той манометр У сусідній квартирі (на іншому стояку) все добре.
  3. Привіт, знову запитання ) Передісторія. В квартирі був повністю відкритий стояк каналізації та сантехніки, від підлоги і до стелі. Було вирішено це все зашити і лишити віконце 40см. Перед цим вговорили сусідів замінити трубу із водопостачанням, але лише до 4-о поверху. Я в цьому нічого не розумів і тому сусід купив усі труби сам і зробив це діло. По факту зараз у підвалі стара (начебто дюймова) труба, до неї металопластикова 3/4 до початку 4-о поверху, далі знову стара дюймова. Майже рік назад був цей монтаж і з того часу все було добре із водою, а після морозів на початку року напір води став нереально слабкий, газова колонка навіть не включається. ЖЕК нічого не буде робити оскільки у нас ОСББ, але перед тим як йти до голови правління поговорив із сусідами і один дуже розумний (той що на самому початку відмовився щось змінювати) сказав що це все через те що ми замінили трубу на менший діаметр і якийсь насос перестав качати ось і через це немає напору. А тепер питання, це що взагалі ? Хочу трохи зрозуміти, чи це є причиною того що ми замінили труби ? Що то за насос, що майже рік все працювало, а зараз перестало ?
  4. Доброго дня. Робили в двухкімнатній квартирі ремонт і заливали стяжку, але перед тим вибирали "шлак" (напевно так воно зветься), стелили на плиту гідроізол, далі частину того ж "шлаку" назад і зверху стяжку, ну і далі чистовий вже пол. І так вийшло що в одній кімнатці взагалі нічого не робили, вона зараз як після покупки, тобто поверх плити насипаний "шлак" і заселено старим лінолеумом. І ось питання: що можна зробити з підлогою в кімнаті, аби її вирівняти і було менше ось тої мороки. Можливо щось неточно описав, тому задавайте питання. Дякую за Ваші відповіді.
  5. Привіт, прикольна фішка ;) Раніше такого не бачив ніде. Я Пітер, Клеменца, і я новачок. Є декілька питань по будівництву і хотів би лишити їх тут. Миру Вам.
×
×
  • Створити...