Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

live-and-let-die

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача live-and-let-die

  1. Не "опитним" краще не "совєтувати". Плодові кущі під плодовими деревами нормальні люди не садять, бо коли приходить пора кропити одне, цвіте друге. А коли плодоносить друге, треба кропити перше.
  2. Перехресне запилення - це не те саме, що самозапилення. Запилення комахами - в тому числі бджолами-бомжами - теж називажться "перехресне". Бо між різними рослинами, до чого тут квасоля чи кукурудза?)))
  3. Гарбузно знову мимо. Мабуть у школі погано вчили. Бджоли запилюють не своїм пилком, а переносять його з інших квіток. І в багатьох рослин підвищується врожай, якщо запилення відбувається іншими сортами. Є сорти, які є кращими запилювачами від інших. Це стосується і людей - гарні і розумні діти виходять, якщо батьки мають максимально різний набір генів. Тому українки красиві - бо по землях українських які тільки народи не проходили.
  4. posadka com ua зіпсувалась, мабуть забагато замовлень. На них краще не розраховувати, зробив замовлення на початку жовтня, сказали, що відправлять в 20-х числах, а передзвонили в листопаді, коли вже були морози.
  5. Відсипте, що курите)) Перехресне запилення - це запилення як вітром, так і комахами і птахами. Дворові безхозні - це які? Бджоли-бомжі? Відкрили новий вид і не запатентували?
×
×
  • Створити...