Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yavas.dm

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

yavas.dm's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Зрозуміло, дякую. Скажіть ще, будь ласка, який з Салюс є аналог Ауратон 2030(щоб можна було більше ніж 2 температури задати на день і щоб відрізків програмованих було хоча б 5-6) ? Можливо Ви порадите ще якісь вартісні функції, що могли б прижитись в 3ох-кімнатній квартирі ?
  2. Дякую за відповідь, я швидше мав на увазі що шукаю доволі "просунутий" програматор, ніж конкретні функції, але дякую за уточнення щодо принципової різниці між цими(2025 та 2030) програматорами. Щодо Auraton, то мені важко сказати чи подобаються чи ні, читаю відгуки і вже дуже багато проблем у безпровідних їх версій описано. Про Salus чув, Ви їх рекомендуєте ? Мали успішний досвід користування ?
  3. Привіт всім! Порадьте, будь ласка, безпровідний програматор з можливостями Auraton 2025/2030 rth, так як з повідомлень на цьому форумі розумію, що саме їх купувати не варто. Дякую!
  4. Доброго дня! Цікаво чи вдалось вирішити проблему з підключенням цього програматора до котла. Також, скажіть, будь ласка, чи правда що котел (в мене Viessmann Vitopend 100 WH1D димохідний) може сам вибирати до якої температури гріти теплоносій в системі, скажімо збільшувати її якщо не вдасться прогріти квартиру до потрібної температури за короткий час ?
×
×
  • Створити...