Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Yura Hrysyuk

Пользователи
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Yura Hrysyuk

  1. Доброго дня, Зроблений чорновий фасад з пінопласту, клей ніво фікс від бауміту, армуючий клей бау контакт віт того ж виробника, деякі шви пропінювались клей піною сіка (синій флакон), використовувалась фасадна лугостійка сітка бауміт, фасаду 10 днів, почались дощі і ті стіни на які був боковий дощ почали просвічувати шви між пінопластом. Чи продовжувати декор такого будинку (чорний баранчик 2мм) чи треба щось переробляти? чи буде видно ці ж шви після декорування (наприклад при перепаді температур, вологості і тд) ?
  2. Всем привет, Есть фасад и есть пенопласт для него, нужно купить клей для него и армирующий слой, есть следующие в поле зрения: CERESIT - СТ83 для приклейки и СТ85 для армирования BAUMIT - Nivo Fix для приклейки и Bau Contact для армирования Разница в нескольго гривен, ибо Баумит немножечко дороже, но стоит ли он того? Всем очень благодарен за подсказки!
  3. Доброго дня, маю стрічковий фундамент, висота надземної частини від 80 см до 120см (будинок 21 на 14м), маю куски від розбитого старого фундаменту - можна сказати від фракції 20-40 до великих шматків 120 * 40 * 40 см, чи можна їх використати для зворотньої засипки в мому випадку? Дякую
  4. Отже опалубку вирішив ставити з досок, не брав в оренду, тому що на мою площу оренда виходила дооооосить дорого, з досок ще тому що їх можна далі використати в будівництві. Отже 10 кубів доски 3см товщиною та близько 1.1 кубів брусків.
  5. Отже, продовжу розповідь, настав час заливати першу чатину фундаменту, а саме в землю, оскільки земля досить щільна - значить буде виконувати роботу опалубки, арматуру вирішили давати тільки решітку в підошві (на розтяг, більше не брали бо бокового тиску - 0). Проблем з доставкою бетону не було, авто приїжджали майже коли вигружалась попередня, загалом залили 64 куба в землю. Насос взяв на 5 годин, щоб спростити роботу і не паритись що бетономішалка може застрягнути, та й з такою кількістю бетону не хотілось якихось затримок. Отже, в основному возили ось такими - 10-12 кубів за раз: Наша труба в фосі витримала все з честю, але було видно що якби не брали насоси то машини би засідали на довго, отже закачували в бетононасос і подавали ним в траншеї, все таки довжина будинку з колонами 23 м Отже, сітку клали на дно траншеї та коли заливали бетон, хлопці піднімали гаками її десь на 15 см вище дна. Процес зайняв трохи часу: Закінчили заливати десь після 23 вечора, всі втомлені та задоволені (особливо я ;) )
  6. Це може на щось вплинути? бо якщо просто - то так багатенько
  7. Це може на щось вплинути? бо якщо просто - то так багатенько
  8. Ви праві. От якраз ще не вирішив, все зроблено для того щоб використовувати повнотілу цеглу (скоріш за все М125). Щось Керамоблоки не внушають довіри, всеодно буде добре утеплятись, то може нехай і буде повнотіла? Добавлено через 1 минуту На скільки я знаю зара - від 3к ує (але можна гарно пошукати і купити у власника, тобто дешевше).
  9. Ви праві. От якраз ще не вирішив, все зроблено для того щоб використовувати повнотілу цеглу (скоріш за все М125). Щось Керамоблоки не внушають довіри, всеодно буде добре утеплятись, то може нехай і буде повнотіла? Добавлено через 1 минуту На скільки я знаю зара - від 3к ує (але можна гарно пошукати і купити у власника, тобто дешевше).
  10. Світло, правда мають ставити новий трансформатор. Вода Газ Центральної каналізації нема.
  11. Світло, правда мають ставити новий трансформатор. Вода Газ Центральної каналізації нема.
  12. Отже, фундамент: Загалом пішло 120 кб бетону марки М150, все через те що я зохотів підняти будинок над дорогою щоб уже чистова підлога у ньому була на 15-20 см вище дороги. Отже спереду висота фундаменту майже 100 см, висота ззаду будинку 175 см, все через перепад, також вплинуло те що я відступив 7 метрів від дороги. Копали хлопці вручну. Боявся що трактор наробить більше проблем, насамперед збільшийть потрібних кубів бетони. Копали 3 дні, глибина копання 115 см. Настав довгожданний час, розбивки та початку копання траншей: Добрались до глини: Підошви не робили, розширили внизу фундамент по 20см на кожну сторону Ще один момент, дренажна система яка укладалась там за часів СРСР досі на свому місці , вирішили не ламати, а залишити її цілісною:
  13. Отже, фундамент: Загалом пішло 120 кб бетону марки М150, все через те що я зохотів підняти будинок над дорогою щоб уже чистова підлога у ньому була на 15-20 см вище дороги. Отже спереду висота фундаменту майже 100 см, висота ззаду будинку 175 см, все через перепад, також вплинуло те що я відступив 7 метрів від дороги. Копали хлопці вручну. Боявся що трактор наробить більше проблем, насамперед збільшийть потрібних кубів бетони. Копали 3 дні, глибина копання 115 см. Настав довгожданний час, розбивки та початку копання траншей: Добрались до глини: Підошви не робили, розширили внизу фундамент по 20см на кожну сторону Ще один момент, дренажна система яка укладалась там за часів СРСР досі на свому місці , вирішили не ламати, а залишити її цілісною:
  14. Вже не від першої людини схоже чую, основна масса а саме панорамні вікна виходять рівно на південь, тому не повинно бути багато проблем з цим. Дуже дякую, так і роблю!
  15. Вже не від першої людини схоже чую, основна масса а саме панорамні вікна виходять рівно на південь, тому не повинно бути багато проблем з цим. Дуже дякую, так і роблю!
  16. Це район новобудов, виїзд з сторони Ашану ;)
  17. Це район новобудов, виїзд з сторони Ашану ;)
  18. Отже, маємо ділянку: 22 на 40, перепад близько 80 см, вниз від дороги. Замовили трактор (фронтальний погружчик) для спланування ділянки, приїхав ось такий монстр (був дешевший в роботі/годину), оскільки там дуже якісний чорнозем який на глибині 90 см переходить в суцільну глину, йому було в край важко знімати верхній шар, але результат на фото: Ось і результат: Ще добавлю що для заїзду на ділянку в фосу клали трубу на всю ширину ділянки (труба 300мм), засипали піском та щебнем фракції 20-40, що було дуже хорошим рішенням коли нам почали везти бетон. Все таки заїзд на ділянку раджу робити хороший.
  19. Це є польский сайт з продажу проектів, хоча можна знайти і в Україні, на початку цей будинок був 245 квадратів, можу відписати в приватні повідомлення. Згодом добавлю.
  20. Декілька рендерів будинку після нашого перепланування, після цього було ще декілька серйозних змін, таких як вихід на балкон, вихід на терасу, але давайте все пошагово Вам розкажу і покажу:
  21. Доброї ночі, В листопаді розпочали будівництво, довго обирали будинок, знайши те що нас сподобалось, трішки змінили планування. Загальна площа 300м. Початкове зображення будинку: під спойлером фото великих розмірів!!!
×
×
  • Створити...