Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Babay13

Пользователи
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Babay13's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • 10 комментариев
  • Первый пост
  • Начало популярности
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме

Recent Badges

3

Репутація

  1. Тобто, знімати показники після чотирьохходового? І вирівнюючу трубку туди ж? Мені здається, що Ви пане геній
  2. То в цьому й проблема, куди колбу чіпляти в такому випадку?
  3. Суть в чому, в мене є підозра, що ТРВ в режимі дефросту/охолодження, за рахунок перегріву термобалону, спробує максимально зменшити пропускну здатність, тобто розпилювати таки буде. Але це теорія, а як на практиці, є інформація?
  4. Так вийшло, що в мене є два однакові зовнішні блоки, обидва в живому стані, але в одному пошабашив компресор. От і є думка зробити Франкенштейна з двох випаровувачів з вентиляторами, та на одному компресорі.
  5. Так, докипач.звісно ж є, конденсор перерозмірений, як би всі обставини кричать про те, що треба ставити ТРВ. Є думка, поставити ТРВ, а в паралель, через зворотній клапан поставити капілярку коротку. Вона й буде працювати в штатному режимі для охолодження/дефросту, а для обігріву ТРВ. Робоча схема, чи...?
  6. Я так розумію, Ви маєте на увазі місце розміщення колби ТРВ? То після випаровувача. Питання в іншому, я розумію як зробити щоб ця шайтанарба працювала в режимі обігріву, лишається питання по режиму розморозки зовнішнього блоку та охолодженню приміщення.
  7. Всім вітання. Є питання до гуру. Зібрав собі минулої осіні ТН повітря-вода. Зовнішній блок, вінтажна 24ка на 22 газі, звісно старт/стоп, конденсор саморобний з мідної труби впхнутої в бак з водою. Працює чудово, до -12С -15С без проблем опалює будинок. Але. Хотілось би трохи розширити можливості системи. А саме: хочу поставити замість капілярки ТРВ, та збільшити випаровувач. Так от, по питанню ТРВ, чи потрібно йому паралельно байпасну лінію для розморозки/режиму охолодження робити, чи ТРВ в зворотньому напрямку зможе худо бідно дроселювати для реверсу холодильного процесу? Дякую.
  8. Я перепрошую, але де то Ви бачили стандартний монтаж без вакуумування?
  9. Обратите внимание при монтаже на правильность монтажа оклада. Особо тщательно на врезки в мембрану. У Велюкса человеческий фактор при монтаже играет большую роль.
  10. Я вот брал себе на прошлой неделе мансардные окна. Одно деревянное и два металопластиковых. Смотрел и Факро, и Велюкс, и Рото. Так вот. Если судить по деревянным, то Велюкс на общем фоне сильно уступает, очень поразил незасверленный сухой сучек на раме. А если в общем, то удобство монтажа и надёжность герметизации лучше всех у Рото. В итоге взял Рото, получилось даже дешевле Велюкса, что удивило, вместе с окладами.
  11. Та ладно. У всех каркасников такие:wink: Кроме того, деревянные перекрытия стяжке с тёплым полом не помеха.
  12. Задувал как то пеноизолом времянку (ОСБ+150 мм пеноизол+гидробаръер+профнастил), первый год было тепло зимой и не жарко летом, на следующий уже хуже. Через три года разобрал одну панель и офигел. Пеноизол в виде порошка заполнял 1/4 высоты щита. Вот такой вот опыт.
×
×
  • Створити...