Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

teledok

Пользователи
  • Публікації

    115
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача teledok

  1. Дивно, як Luxeon протримався двадцять років? Тим не менш, на все реальна гарантія два роки, і все ремонтується, якщо там не побували "сусіди, які у всьому розбираються". P.S. Авторизація з 2009 року.
  2. Не ввімкнулось реле, яке підключає вибрану напругу на вихід стаба. Пораду я дав. А як мені зрозуміти рівень вашої кваліфікації, щоб дати більш детальну пораду? Ви навіть не виклали ні фото нутрощів стаба, ні фото індикації, не зробили замірів напруг. В стабі є перемикач з положенням "ОБХІД"?
  3. Судячи з формулювання питання, краще звернутись до реального спеціаліста, а не віртуального...
  4. РН захистить стаб від напруг, які виходять за межі допустимих. Захист по входу є в дуже небагатьох брендів. Захист по виходу (мах 250 вольт) є у всіх. Так само короткі імпульси понад 250 можуть проскочити майже у всіх стабів. Інше питання, чи встигне дуже короткий імпульс нашкодити? Думаю, далеко не завжди... РН після стаба, звичайно не зашкодить, але перед - користі набагато більше.
  5. При використанні стабілізатора, РН слід встановлювати перед стабілізатором. Пороги при цьому можна зробити, які відповідають робочому діапазону стабілізатора. А саме найчастіше - від 140 вольт до 275 вольт. Якщо ТН зараз стартує, то з стабами буде так само. Головне прорахувати потужності.
  6. А що це взагалі таке? Звідки вуха стирчать? Не чув, щоб хтось з попередників подавав такі відомості? Є документ?
  7. Не знайшов в цьому ДБН-і норм по висоті парканів між земельними ділянками для садівництва (дачними). Хтось може направити? drive.google.com/file/d/1eUU0mgHZaExXwvDJfkFGlvUs_NmK_TYp/view
  8. Навіщо мені на першій сторінці теми постійно бачити номери перших п'яти сторінок? Може краще відображати п'ять останніх???
  9. Де кнопки для зміни мови??? Чи ми окуповані???
  10. синусоїда обов'язкова? Погані лампочки. Нормальні не моргають, драйвер справляється.
  11. По цьому питанню краще відкрити тему, або пошукати вже відкриту. Тут є товарознавці, вони краще володіють відповідями на це питання. Щоб отримати правильну відповідь, вам треба визначитись, для вирішення яких проблем потрібен стабілізатор чи ДБЖ.
  12. дешеві - ні. А краще конкретний розглядати. в простих інверторах стабілізації нема.
  13. Розрив "нуля" взагалі небажаний, в тому числі і при підключенні стабілізаторів. А при трифазній мережі взагалі недопустимий. Всередині перемичка є.
  14. моє СТ з 1966-го року. За останні два сезони змінились близько 40-а власників, (з загальної кількості 313) половина з яких придбали ділянки.
  15. А якщо СТ утримує власну поливну систему з мережами, насосною станцією? Хто буде воду поливну подавати?
  16. Зараз і в мене визріває подібна ситуація. Покупець вже півроку, як купив дві ділянки, але до контори не приходить. Навіть після мого візиту до нього на ділянку, місяць ігнорує товариство. Ділянка відключена від усього, поки що. Стосовно води - він збирається робити свердловину (~90 метрів глибина). Електрику теж не складно буде з міста підключити. Дорога, від в'їзду до його ділянки проміжок - ще одна ділянка, яку він теж намагався викупити. Готуюсь морально. Вивчаю тему...
  17. мав такий випадок в своєму СТ. Тільки провід 4 мм² був акуратно прокладений по щілинах в корі черешні, яка росла під лінією. Далі закопаний по городу в будинок.
×
×
  • Створити...