Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

dante1221

Пользователи
  • Публікації

    25
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем dante1221

  1. Підкажіть будь ласка як зробити підігрів в холодній зоні виходу на балкон? Ширина проєму 1,45м.глибина 20см. Думаю кинути гріючий кабель дві вітки але чи є кабель на відріз?

  2. 13 хвилин тому, ks6 сказав:

    Откуда у военкомата номер его телефона? 

    Незнаю звідки номери у них але двом колегам по роботі також дзвонили з ТЦК (одному на особистий іншому на робочий)і сказали прибути в конкретний день. Один не служивий іншому 59.

    • Сумно 1
  3. Дам свої міркування проти теплої підлоги: маю знайомих які до того як палити камін за день на перед перестають гріти теплу підлогу. Ну дуже повільно вона реагує в силу своєї акумуляції тепла на температуру в приміщенні. З батареями простіше. Думаю тепла підлога може бути для підтримки ледь теплої поверхні. Решта доганяється радіаторами. Пишу як спостерігач а не користувач чи монтажник

  4. 9 годин тому, andrey_ka сказав:

    1) Замінити на фракцію 5-20. І якщо не потрібно наростити висоту , то достатньо мінімальний шар (аби трамбовка могла їздити).

    2) Додати цемент і залити чорнову стяжку.

    3) Фіксувати ЕППС до основи. Фіксація додасть жорсткості основі  - це дозволить більш точно виставляти маяки , і зменшити товщину чистової стяжки.

    4) 7см. - це забагато. Економічно вигідніше зменшити до 6см. А при виконанні пунктів 2 - 3 можна зменшити і до 5-ти.

    5) Ламінат.

    Демпферну стрічку по периметру кімнати.

    Дякую за відповідь. Демпферка буде вже закуплена. 

    2) маєте на увазі ПЦС залити без щебню а потім еппс і стяжка?

  5. Добрий день. Підскажіть будь ласка. Маю стару дощату підлогу по лагах, під нею пісок і глина. Глина думаю за 20 років існування будівлі всілась природньо. Хочу зробити наступне: 

    1) щебінь фракція 20-40 - 5см трамбовка

    2)пісок для вирівнювання 5 см трамбовка

    3) еппс 4+4

    4)напівсуха стяжка 7см з водяною теплою підлогою

    5) ламінат

    Чи потрібно щось добавити?

  6. Підвал не робіть виносить дорого.А на рахунок блоків виходить приблизно те саме щой з бетоном, тільки блоки за день виставляються. Як варянт можна блок четвірку положити замість підошви (0,4м), два ряди блоків (1.2м), армопояс (0.2м) і того виходить 1,8. Бетон на армопояс можна закалатати на місці.
×
×
  • Створити...