Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vladdash

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

vladdash's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Начинающий собеседник
  • Уже неделю на форуме
  • Уже месяц на форуме

Recent Badges

1

Репутація

  1. Це 10-ти поверховий багатоквартирний будинок. Планую розбирати внутрішню стіну з газоблоку.
  2. Добрий день. За проектом у придбаній мною квартирі зовнішня стіна складається з клінкерної цегли, пінопласту 100 мм та газоблоку 200 мм. По факту пінопласт всередині пирога стіни не закріплений, між листами проглядаються проміжки. Є бажання замінити пінопласт на мінеральну вату. Як правильно зробити? Чи можна клеїти мінеральну вату до клінкерної цегли? Якщо можна, то чим? Чи може просто видалити листи пінопласу і порожнину заповнити мінеральною ватою без демонтажу газоблоків? Висота стіни від підлоги до віконного блоку 600 мм.
  3. Питання до фасадчиків. Облаштовую фасад на будинку і, наразі, залишилося нанести короїд та пофарбувати. Фасад на будинку вже обклеїний, проармований та прогрунтований. Температура в нас вдень +9, а на ніч по прогнозах можуть бути заморозки до -2. Порадьте, що робити? Припиняти роботи і чекати поки настане "бабине літо", чи можна працювати. Через який час, після нанесення короїду, його можна фарбувати? Короїд Грінпласт, фарба Грінпласт силікатна. Буду дуже вдячний за поради.
  4. На щастя, обленерго відношення до мене немає. Це відомче житло. Я відшкодовую вартість електроенергії своєму підприємству. Воно, в свою чергу, розраховується за всю спожиту електроенергію з обленерго.
  5. Все дуже сумно. Підвід до будинку з повітряної лінії але, на вигляд, досить тонким алюмінєвим проводом до чотирьохжильнного алюмінєвого кабелю з товщиною проводів не менше 10мм, який іде до лічильника. Лічильник троьохфазний 50А. Автомат стояв 16А. Розумію, що все треба переробляти, але до морозів хочу насамперед зробити нормальний ввід. Яким кабелем вести від повітряної лінії до лічильника, чи можна залишити старий? Чи потрібно міняти лічильник? Вже маю в наявності реле напруги та магнітний пускач 65А, якими планую захистити котел від переривання фаз.
  6. Зробив батькам індивідуальне опалення, але при підкюченні електрокотла виникли певні проблеми. Після електролічильника Simens (допотопного, але, як батьки кажуть, сертифікованого в 19.. році) в щитку стоїть автомат невідомого походження. Від нього три фази ідуть в підвал до котельні і одна фаза на електропостачання будинку. Попробував підключити електрокотел через трьохфазний автомат 40А, але через 2-3 хв. вибиває старий автомат біля лічильник. Підкажіть, будь ласка, як правильно підключити від лічильника покроково трьохфазний електрокотел 24 кВт. Наразі потрібний самий необхідний "джентельменський набір" щоб запустити котельню. Буду дуже вдячний за поради.
  7. В Карпатах є будинок батьків. Хочу привести його ладу. Внутрішній ремонт зробив, залишився фасад. Чи можна його якось облагородити, осучаснити, доробити якийсь балкончик чи ще щось, щоб будинок набув пристойного вигляду? Скільки буде коштувати дизайн фасаду з візуалізацією ? [/img]
  8. Просто підрахувати "пиріжок" стіни і вийти на оптимальну товщину утеплювача для двох поверхів, щоб точка роси була "правильна".
  9. Шановні форумчани, допоможіть вибрати оптимальний варіант утепення будинку. Перший поверх - пів керамічного блоку пустотілого - зовнішня стіна, дальше 10 см. пустота (повітряна прослойка) і пів блоку - внутрішня стіна. Другий поверх - 1 блок зовнішня стіна, 10 см мінеральна вата, паробар"єр, гіпсокартон. Чи можливі варіанти не зривати гіпсокартон і викидати внутрішнє утеплення другого поверху. Будинок знаходиться в Карпатах. Буду дуже вдячний за допомогу.
×
×
  • Створити...