Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

grubyi

Пользователи
  • Публікації

    38
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача grubyi

  1. що таке невезіння і як з ним боротись ..... чому коли я задаю в темі про утеплення питання про мінвату на клей-піну.... тема одразу зупиняється
  2. а як на рахунок варіанта мінвата на піну? чи з мінватою ТІЛЬКИ на клей і тільки суцільний шар під зубчатий шпатель?
  3. хочу уточнити, чи все вищенаписане відноситься також до "прозорого шифера". Також хотів би знати чим краще накривати терасу полікарбонатом, чи "прозорим шифером".
  4. +1 Я так розумію піна по контуру не буде заважати, а от суцільне нанесення вже відпадає. сорі за мій албанський, надалі буду намагатись виключно рідною мовою. :D Мужики а давайте по суті заданих запитань Отже базальтова вата 135кг/м3 товщина 10см піна по контуру плити і зігзаг по центру + парасольки (одна по центру + 4 по краях плити на стиках ). Як вам така конструкція?
  5. та я вже пробував, утеплив димохід який йде по зовнішній стіні базальтовою ватою (5см). пробував на відрив, на стіні залишається піна з тонким шаром вати. І тут мене починають брати сумніви: вата 10см важить порядочно, щоб вона не відвалювалась потрібно би наносити піну не по контуру, а по всій поверхні, тоді буде великий перерозхід піни. А якщо тільки по контуру то получиться що вата фактично буде висіти на зонтіках. а піна так для підтримки штанів. Плюс смущає те що на піні не вказано що можна нею клеїти вату, а пінопласт вказано, може не на ту піну дивився? Тому хотів би почути ще чиюсь думку.
  6. Вирішив утеплити північну стіну приблизно 50 м2 пінопластом 10, а решту хати мінватою 10. Пінопласт планую клеїти на піну, (вже кусок стіни зробив, сподобалось )))) тепер мене мучить питання чи можна мінвату тоже клеїти на піну + звичайно ж парасольки?
  7. в мене получається там де у вас вікна виходить комин(не плутати з каміном ))) як його обійти ?? чи пускати арматуру наскрізь через комин?
  8. а якщо в мене стіни на яких лежить мурлата будуть на різних рівнях? 1 стіна 160см інша 220см тоді з армопоясом як?
  9. підкажіть як в будинку з газобетону правильно збудувати комин. планую робити мансардне приміщення з газобетону (аерок 375) і потрібно вигнати 2 комина. комини хочу робити з цегли і тут постає питання як їх в"язати з газобетоном? і ще питання, чи потрібно армопояс для даху робити суцільним по периметру будинку(дах двоскатний) чи тільки під мурлатами?
  10. а варіан Zlock ви вже не розглядаєте? я зараз також планую перекриватись ~150 квадратів, і також дивлюсь на адаманте або Zlock.
  11. професіонали, підкажіть як порахувати несучу здатність колони з цегли? якщо цегла скажем марки м100, площа поверхні получається 25*12=300см2 300*100=30 000кг, тоді квадратна колона в цеглу 25*25 буде витримувати 30 000 * 2 = 60 000 кг. Чи використовуються ще якісь коефіціенти і тд.?
  12. хотів уточнити чи можна дані колони робити з повнотілої цегли, шириною в одну цеглу (25*25) і в середину давти арматуру десятку (заливати її в фундамент, потім тягнути через всю колону догори і там заливати в балку) чи потрібно більш потужну колону скажем в півтори цегли?
  13. а смисл? я ж навпаки думав від плит відвязатись? Добавлено через 4 минуты а стовбчастий фундамент обовязково внизу має розширятись, чи можна просто викопати яму скажем 25*25*60 і залити бетоном?
  14. якщо я правильно зрозумів, ви пропонуєте змістити ліву колону на одну плиту вліво, а дальше поверх заливати балку як в мене на малюнку? якщо так то нажаль не вийде, бо тоді ліва колона получиться на сходах, і акуратно навпроти вхідних дверей а над вікном я всеодно планую заливати ще одину балку з бетону, вона вийде Т подібна, бо в неї якраз буде входити та балка, що піде над плитами. порадьте ще на рахунок фундамента для колон, чи такий варіан як я написав постом вище буде нормальний?
  15. я тут ще такий варіант накидав а варіант зі швелером мені сподобався. гемороя набагато меньше ніж з бетонуванням, тільки треба прикинути чи зможу я лівий кінець на шось сперти там така от ситуація а нарахунок основи для колон, то в мене залита відмостка товщиною ~10 см, армована всякими старими залізяками, колоною буде виступати труба 150 до якої знизу я приварю метал 30*30*5. що скажете про такий варіант?
  16. ну кагбе пізно ті плити так вже 15 років нависають і на них опирається односкатний дах. і його я виріши розібрати і будувати мансарду... знизу дати загальну балку я не зможу, з лівого боку її не буде на шо сперти. там вікно і сходи і колона би вийшла акуранто по середині вікна і на сходах а якщо поставити колони посередині між плитами, з розрахунку щоб одна колона тримала 2 плити. плюс армопояс по верху плит.
  17. фігасє . дякую за відповідь. але є ж якесь максимальне навантаження яке плита витримає? в мене получається вага стіни з газобетону 1.3т на 5 плит. але без врахування ваги даху який на цю стіну буде опиратись і снігу який на ньому може лежати . дах двохскатний з металочерепиці. довжина одного ската ~3.8м. а якщо дати першим рядом армопояс з бетону січенням 20см*20см з арматурою 10 або 12. і підперти крайні плтити колонами?
  18. завдання стоїть так. Є приміщення перекрите пустотними плитами перекриття ПК60-10. довжина приміщення 5 м, відповідно з одного боку плита перекриття виступає на 1м. Цього року планую побудувати мансарду над цим приміщення використовуючи всю площу плити. Тому прошу спеціалістів підказати чи потрібно якось той звисаючий край підсилювати\підпирати і яке максимальне навантаження на виступаючий край може нести одна плита. схемка на малюнках
  19. ну, на форумі перевелись продавці систем "тепла підлога"?? ніхто крім Vasiliev не хоче прокоментувати?
  20. якщо китайська фольга вміє гріти то можна записати. я уважно прочитав всю тему, ніде не пише що плівка не гріє, за супер пупер ефектами я не женусь, вони мені нах не потрібні, мені потрібно прогріти дверний тамбур. рішення на основі кабельної системи буде мені коштувати ~1300 - 1600грн комплект (це за 0,5м2!!!) я за опалення цілого коридора - 18м2 (радіатори, труби, муфти, арматура і тд) заплатив 1500 грн! якщо плівкою буде дешевше, то я візьму плівку, бо саморізи в плитку закручувати не збираюсь. якщо не правильно щось рахую - то підкажіть.
  21. шановні продавці обладнання, напишіть скільки буде коштувати комплект обладнання для обігріва підлоги (плитка) площею 120см * 40см (або 50). заодно можна буде оцінити вартість електричної ТП VS інфрачервоної
  22. в мене є реальна проблема: на ганку, відкоси завжди мокрі, на одвірках при -10 аж лід намерзає в кутах, поки робиться ремонт - не страшно, але потім те все обернеться цвіллю і грибками. чому так сталось розказувати довго і сумно... тому вирішив біля дверей на ширину відкосів (це сантимерів 40) зробити теплу підлогу. водяну теплу підлогу - не вийде по висоті. тому стоїть питання що краще електрична чи інфрачервона? попрошу спеців прокоментувати, але пліз з аргументами. на підлозі буде лежати плитка.
  23. а можна з цього місця більш детально, що значить поліуретаном. в принципі якраз тріщина між фундаментом і відмосткою мене не дуже хвилює, мене турбує коли бетон набирає вологу, потім вона замерзає, і на весну десь 1см -1,5см відмостки відшаровується, тріскає і тупо відвалюється. в мене вже така фігня в одному місці сталась , під водостоком з ринви. тепер переживаю, щоб так не сталось всюда
  24. так проблема в тому що я ніяких пластифікаторів і тд не давав, а що можна зробити тепер, от в чому питання...
  25. Цього року поновляв відмостку, лив поверх старої(ще досить міцної але потрісканої) бетоном 1:3. товщина відмостки від 3 до 10 см в залежності від нерівності старої відмостки. в бетон ніяких домішок не давав. але після виконання всіх робіт замучило мене питання як вберегти відмостку від витріскування повязаного з тим, що бетон вбирає воду, і під час морозів починає тріскати. чи допоможе в такому випадку прогрунтувати відмостку грунтом глибокого проникнення, скажем ceresitом, чи є якісь інші варіанти?
×
×
  • Створити...