Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

bbors

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача bbors

  1. Ми плануємо дерев'яні перекриття. Цей план ми з дружиною намалювали самостійно, зараз звернулися до архітектора за професійним варіантом на його основі.
  2. Три санвузли у такому невеликому домі — це забагато. Як би зручно це не здавалося, у вас не буде у них потреби. Видаливши один з них, ви значно полегшите собі життя — і в плані площі, і в плані розведення комунікацй. А взагалі, вам варто поглянути на щось зовсім інше. Тому що ваша вітальня досі залишається прохідним холлом, у вас велика кількість дверей, перестінків і місць, де людям доведеться розминатися боком. У додатку ескіз планування, який я розглядаю для себе. Тут 140 квадратів, але можна, наприклад, зменшити довжину на метр (з 11 до 10) і звузити вітальню з кухнею на півметра — матимете ваші 120 квадратів, а то й менше.
  3. Ми будемо будувати під Києвом, Житомирська траса, 10 км від міста.
  4. Я читав цю тему. Там обговорення SIP-технології, кілька компаній там лиш згадуються дотично. А мене цікавлять саме відгуки про компанії)
  5. Добрий день. Плануємо цього літа звести будинок під Києвом. Зупинилися на технології SIP. Почали шукати компанію для будівництва і зіткнулися з тим, що корисних відгуків про компанії мало і всі вони суперечливі. Наприклад, спілкувалися з компанією Екоттедж, потім почитали тут, що вони будують неякісно. Про Сервус теж схоже читав. На Бауенхаус скаржиться студія Z500, що ті крадуть проекти, хоча я схилявся саме до них. Одним словом, вибрати важко. Тому прошу порадити компанію саме з вашого досвіду, якій можна довіритися. Заздалегідь дякую!
×
×
  • Створити...