Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Маркус 777

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Ровно
  • Автомобиль
    Passat CC
  • Пол
    Мужской

Маркус 777's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Можливо і цікава, але ділянка знаходиться під ухилом(
  2. Кардинально по іншому рішення ніж я очікував. Тоді спробую описати своє рішення і можливість даного рішення на життя. Перш за все палі можливо і залишити 4,8м, але арматуру запускати на 3,5м. Діаметр арматури брати не 16мм як в проекті, а 12мм. Сам росверк залишити без змін, так як до нього взагалі питань немає. По монолітній плиті: взяти товщину плити не 20см(як в проекті), а 10-15 см і сітку з арматури в один ряд (відступити від низу плити 5см). Фундамент на палях заслуговує на життя, так як місцевість болотиста. Ось так коротко про мої рішення.
  3. Виклав вище план приміщень. Перекриття між першим і другим поверхом буде жб плити.
  4. так, все правильно розумієте Що саме входить в Архітектуру?
  5. На другій фото є розяснення кожного пласта грунту. Сверлили геологи на глубину 8м(так сказали) номер 3 - супісок пластичний. Якщо потрібна для аналізу ще якась інформація, то можу викласти за необхідностю.
  6. как мне обьяснили друзья и сосед у которого дом уже 11 лет стоит (очень схожий с моим проектом): 1. достаточно и свай 4 м, длина арматуры 3,5 м так как сваи несут нагрузку на сжатие 2. 16 мм на многоэтажки кладут а тут на 2. 3. рекомендуют 15 см и только одним слоем арматуру Добавлено через 4 минуты Просто есть мнение и архитектурный расчет и цена этому несколько тыс долл. Знать бы кто прав, что бы деньги зря не потратить.
  7. всем доброго времени суток. Нужно мнение по поводу фундамента, так как после проекта архитектора у меня возникли вопросы на которые я затрудняюсь ответить, так как знакомые (имеющие высшее строительное образование) немного обгадили данные расчеты. Дом в 2-а этажа, перекрытие жб плиты. Ниже выкладу расчеты архитектора. Вопросы которые я бы хотел выяснить: 1. Глубина паль 5м. Зачем????? - 2. Толщина арматуры 16мм для паль. Зачем???? 3. Толщина монолитной плиты 20 см и двойное армирование. Зачем??? ниже выкладу фото проекта фундамента с расчетами от архитектора. Буду очень благодарен за конструктивные ответы.
×
×
  • Створити...