Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

hijac

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача hijac

  1. Доброго дня. Тераса 3х4,5м, одна сторона примикає до будинку. Стіна будинку газоблок 30 см, утеплений пінопластом 5см. Покрівля-бітумка. Пропозиції на електронку.
  2. Дякую, Татьяна, а також організаторам цього форуму! Ми будуємо індивідуальний будиночок в Київській області. Форум реально допомагає просуватися в заплутаних лабіринтах державного органу ДАБІ. В інших регіонах України можливо по-іншому...
  3. Дякую за відповідь! Думаю прописати і "категорію складності" (оскільки зазначалась в старому повідомленні , і СС1, відповідно до нових вимог. Сподіваюсь, що таке уточнення ДАБІ не сприйме , як помилку?
  4. Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, що зазначати в графі ''клас наслідків (відповідальності)" в Заяві про внесення зміни до повідомлення про початок будівельних робіт (Додаток 3 до Порядку)? Стосується ПОВІДОМЛЕННЯ про зміну даних у повідомленні про початок виконання будівельних робіт щодо об'єктів, будівництво яких здійснюється на підставі будівельного паспорта (Додаток 2 до Порядку). Найменування об'єкта будівництва :"Будівництво індивідуального житлового будинку та господарської будівлі в селі, Київської області. Загальна площа будинку -168 кв.м.(1-н поверх +мансарда) та 42 кв.м. літня кухня. Саме ПОВІДОМЛЕННЯ подавалося в 2013 році. В ньому було допущено технічну помилку щодо дати видачі паспорта громадянина України. Помилку виявили в 2020 році при подачі Декларації про введення будинку в єксплуатацію. На сайтах не знайшли однозначної віповіді на своє запитання. Будемо вдячні за правильну підказку.
  5. Продам бетонное кольцо и крышку, внутренний диаметр-1м, толщина стенки-8 см, высота-87 см, Вышгородский р-н, с.Осещина. 1500 грн. 066 293 58 44 Александр
  6. Доброго всем дня. Назрела необходимость обшить деревом металокаркас лесницы. Верхняя часть лесничного марша подшита гипсокартоном, поэтому нужно прикручивать фанеру, а на нее клеить дерево. Дерево предпочтительно ясень. 16 ступеней с подступенями. Ширина металокаркаса-81 см, размер площадки-230х90см.Ширина ступени 28см, высота-18. На 2-м этаже на площадке 110на 100см поставить балясины и поручни. Обшивка деревом сбоку нижний марш с одной стороны, верхний с двух.
  7. Привет! Строим дом. Интересует мнение форумчан в области дизайна дома, мебели, их отзывы о производителях
×
×
  • Створити...