Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

crippler457

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

crippler457's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Справа в тому що ярко вираженого інтервалу не має, і не завжди потріскує (от на сьогодн. вечір) майже не було, якісь одиночні..нервує те що 3 місяці працював майже без звуку.
  2. Поставив у вересні Vaillant VUW 236 EcoTec.До Нового року працював норм+-..Десь 29-30.12 почув цоркання котла при роботі горілки і також при остиванні.звук ніби остиває мотор або паяльник.31.12 промив систему,вода була чиста,але звуки не пропали. 5-7 хв. слухав роботу без кришки-звуки десь з камери згоряння..а то ще читав про розш. бачок(перевірив не він.)
  3. Поставив у вересні Vaillant VUW 236 EcoTec.До Нового року працював норм+-..Десь 29-30.12 почув цоркання котла при роботі горілки і також при остиванні.звук ніби остиває мотор або паяльник.31.12 промив систему,вода була чиста,але звуки не пропали. 5-7 хв. слухав роботу без кришки-звуки десь з камери згоряння..а то ще читав про розш. бачок(перевірив не він.)
  4. Уточнюю.Система хоч і стара ,але заливалась лише дистильована вода.На 80кв. м. є 80 ребер+ руби не тоненькі.Десь читав,що конденсу таке підійшло б.
  5. Хочу замінити кчм на конденс.vaillant 24квт.трохи почитав і прийшов до висновку,що він занадто сильний на 80 кв.м дому.Система стара із чугунних батарей.+в майбутньому планую провести воду,установити душову і т.д.Зараз\поки що просто хочу економити на отопленні з прицілом на введення гвс.Дайте пораду,що робити
×
×
  • Створити...