Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Sim-Sim

Пользователи
  • Публікації

    23
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Sim-Sim

  1. Добропорядочная семейная пара ищет работу в загородном доме с проживанием без посредников. Она работает поваром в ресторане больше 10 лет, а перд этим 3 года официанткой. Подрабатывала дополнительно уборкой в домах. Гражданский муж имеет опыт работы в охране, строительстве и водителем. Порядочные люди, трудолюбивые ( живут в селе), оба имеют опыт работы в сельском хозяйстве ( огород, сад, животные). Возраст – 38 лет, дети 19 и 16 лет под присмотром бабушки. Может у кого есть информация, кто нуждается в такой услуге в любом регионе Украины. Опыта работы семейной парой у них пока нет, но есть огромное желание работать и зарабатывать. Буду очень признательна за любую помощь
  2. З похожого керамічнрго блоку, але Липчанського заводу ( теж Закарпатська область) ми будували свій будинок. Живем скоро півтора року, поки задоволені. Будинок штукатерений 3 см тепловером минулої осені без кінцевого покриття. Спалили за рік 2420 м куб. газу та 3-4 м куб дров в каміні в перід найбільших морозів. Площа будинку 250 м кв. З літа брат почне зводити будинок Русинією, але його будівництво в 15 км від розташування цегельного заводу. Так що вибір говорить сам за себе.
  3. В якому шаленому захваті була би наша собака від такої огорожі - абсолютна свобода! Дуже цікаві ідеї, особливо мені сподобалась ось ця , використаю її в оформленні ландшафту.
  4. Я також схиляюсь до огорожі з каменю та деревини, але чоловік мене не підтримує. Якщо будуть ще якісь ідеї, не забудьте поділитись
  5. Дуже терміново ( зупинила роботи поки виясню, що робити далі) Є дренажна яма великого об’єму в яку стікає вода з септика. Зараз до неї ж повинна відводитись вода з ливневої , дренажної системи та зливатись вода з системи поливу. Робітники пропонують ввід труб зробити через додаткову забетоновану камеру засипану повех труб щебенем, яка буде з’єднана з дренажною ямою. Таким чином уникнувши неприємного запаху з отворів в ливневій системі. Зараз запахів нема – фанова труба виведена више криші. Що скажуть спеціалісти?
  6. Потрібна допомога.... Є дренажна яма великого об’єму в яку стікає вода з септика. Зараз до неї ж повинна відводитись вода з ливневої , дренажної системи та зливатись вода з системи поливу. Робітники пропонують ввід труб зробити через додаткову забетоновану камеру засипану повех труб щебенем, яка буде з’єднана з дренажною ямою. Таким чином уникнувши неприємного запаху з отворів в ливневій системі. Зараз запахів нема – фанова труба виведена више криші. Що скажуть спеціалісти?
  7. Хороше було питання шкода, що залишилось без відповіді
  8. Прочла почти всю Вашу ветку за один присест, чему очень рада. Дом получился ЗАМЕЧАТЕЛЬНЫЙ! Много чего интересного для себя нашла, а хотела услышать Ваше мнение о теплой штукатурке на фасаде. Если бы встал вопрос о штукатурке сейчас, остановили ли бы Вы свой выбор снова на ней? Если да, то той же фирмы? Не оставьте просьбу нерешительной женщины без внимания ( ничего не давалось мне так тяжело, как отделка фасада, а дом построили без прораба и дизайнера )
  9. Микропроветривание в оконе с евробруса со стеклопакетами обеспечит достаточный приток или нужно ещё что-то дополнительно монтировать? Пока ещё можно.
  10. Вентшахта расположена во внутренней стене. Меня и волнует не такое уж и редкое явление - возникновение обратной тяги . В доме имеются ещё две шахты, но там нет газов с канализации и котла.
  11. С Вашего позволения воспользуюсь веткой для челобитной к специаличтам по вентиляциям. Чем грозит нашему комфортному проживанию соседство вот таких каналов? Имеется в виду возможность попадания отработанных газов котла и запаха с канализации обратно в помещения через соседние вент кналы. За 0 взята верхняя точка шахты.
  12. Как по мне, то сейчас самая выгодная инвестиция - это вкладывать в обучение и здоровье семьи.
  13. ещё в пошлом году. на тот момент вопрос о том, чтоб отапливать камином прилегающие комнаты не стоял. Мастера сказали, что в нашем случае сделать монтаж отопительных каналов сейчас не составит никакого труда. Но учитывая тот факт, что мы сами себе прорабы, собираем информацию по максимуму.
  14. У нас мастера оставили проем на высоте 140 см, но шахта начинается от уровня пола, так что даже не задумывалась правильно ли.
  15. Планируем аналогичный камин и тоже обогревать 4 комнаты. Пока мало представляю, как всё должно выглядеть, но зимой уже станет вопрос о его монтаже. Конечно, мастера сделают. Вопрос в том, на что следует обратить внимание и что можно упустить. Если будете владеть подобной информацией, поделитесь пожалуйста. Буду признательна
  16. Аpxitektop, спасибі Вам! ( не приймає сервер від мене подяку для Вас автоматизовано) Так і спробую, хоч вчора, поки я тут виясняла що до чого, нотаріус повернула договір дарування чоловікові з копією акта, мотивуючи відмову тим, чо проконсультувалась в юристів. Дослівно: " Закон зворотньої дії не має". Слова "до набрання чинності закону" трактувала , як період від прийняття закону до його фактичного вступу в силу Не знаючи тонкості юридичної справи, важко було не погодитись з нею.
  17. Що потрібно для того, щоб збільшити навантаження на ввід? Робили техумови на початковому етапі будівництва, коли ціни були космічні (в РЕС нарахували по нашій заявці 15 000 грн + 1100 еврів власнику КТП). Тому зупинились всього на 3 к Вт. Зараз стало питання про перенесення лічильника з будівельного вагончика до новобудови. Зрозуміло, що відведеними нам 3 кВт при трьохфазному підключенні не обійдемось.
  18. Для оскарження дій нотаріуса потрібно мати ії письмову відмову в переформленні старого акту? Якщо так, то в якій формі повинно бути моє звернення до неї. Мої спроби знайти схожу форму звернення в інтернеті поки що не мали успіху.
  19. Аpxitektop, дякую. Я так і думала, що нотаріус гроші за послуги ще потратила на зимовий відпочинок і зараз повертатись до цього питання ій не дуже хочеться. Мені потрібно наполягати на вирішенні цього питання з її допомогою?
  20. Сьогодні чоловік розмовляв з нотаріусом по телефону. Нотаріус сказала, що консультувалась з юристами, які повідомили, що закон зворотньої дії не має . Якщо б угода укладалась хоча б у квітні, то обійшлись би надписом на акті. А так вона наполягає на виготовленні нового акту на наше ім’я. Нотаріус права? Будь ласка, ФАХІВЦІ, проконсультуйте! Буду дуже вдячна.
  21. В січні цього року купили ділянку під забудову по договору дарування ( велика різниця виходила у сплаті податку при договорі купівлі). Оформляти новий акт не спішили ( з чим можемо себе поки що привітати). У понеділок навідали нотаріуса. Вона залишила в себе договір дарування і обіцяла спробувати зробити відмітку в старому акті після необхідних процедур, але .... Сказала, що в договорі дарування є рядки про те, що право власності на ділянку дійсне при наявності нового акту на землю на моє прізвище. Таке пишеться в усіх договорах , чи в нас дійсно згодом можуть виникнути проблеми?
×
×
  • Створити...