Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vit3f

Пользователи
  • Публікації

    5 195
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Vit3f

  1. 21 хвилину тому, MaksymS сказав:

    Яких ще норм? 

    Війська рф нанесли ракетний удар по місту Миргород. ЗСУ відбили декілька ворожих крилатих ракет. Однак унаслідок обстрілу пошкоджені злітна смуга, інфраструктура аеродрому та сталося загоряння складу паливно-мастильних матеріалів.
     

    За якими нормами нам аедродром черговий розбомбили? 

    В тому то і справа, що кацапи напали на нас всупереч всіх будапештських і т.д. обіцянок, крім того існують інші норми ведення війни, по відношенню до мирного населення, на які кацапи клали, весь світ це розуміє, ми не можемо рівнятись на кацапів.

    РС єдине що ми трохи порушуємо, не беремо полонених, по крайній мірі там де я буваю між "вихідними"

    • Лайк 3
  2. 4 хвилини тому, MaksymS сказав:

    Туреччина не перебувала в стані війни з РФ. А ми перебуваємо і маємо повне право убезпечувати свою країну від атак ворога. Шкода що не маємо засобів, але знищувати озброєння і логістику ворога на його території - найкращий спосіб перемогти у війні. Росіяни ж не питають нас коли ракетами знищують нашу інфраструктуру? 

     

    Та можемо, і повірте є чим, але ми діємо згідно міжнародних норм. Як на мене зараз ми робимо все в рамках які сприймає світ і тому нехай з скрипом, але підтримує нас.

    РС можливо дурогонити по повній, але у нас на то реально не буде підтримки у світі, це = параша воює з парашою= нехай самі розбираються.

    • Лайк 1
  3. 13 хвилин тому, MaksymS сказав:

    Виключно як захист. Як захист від нападу з території РБ, який вже місяць як відбувається. 

    Так ви знаєте скільки військова техніка рф споживає пального? Все в нього буде гаразд, доки буде дружба з російською армією. 

    Максим, не можемо ми, якщо тримаємось міжнародних норм, навіть над мордором збивати літаки ворога, бо існує певна процедура, яку наприклад виконала свого часу Турція і збила літак  пі9арів над СВОЄЮ територією, потім параша навіть типу вибачилась.

  4. 6 хвилин тому, ukrainian сказав:

    Поки є корупція можна тільки мріяти про багату та розвинену Україну. 

    Почитати.

    Після розпаду Радянського Союзу у спадок Україні дісталося потужне угруповання військ з близько 780 тис. військовослужбовців. До його складу входили військові округи, армії, армійські корпуси, дивізії і полки так званого другого стратегічного ешелону (перший був розгорнутий у країнах Східної Європи). Тобто це були найбільш боєздатні частини, оснащені найсучаснішим на той час озброєнням. У технічному вираженні Україні дісталося понад 9 тис. танків, понад 11 тис. броньованих бойових машин і бронетранспортерів, близько 18 тис. артилерійських і реактивних систем, щось із 1000 бойових літаків, значна кількість іншої зброї (від сучасних зенітних ракетних комплексів, до оперативно-тактичних і тактичних ракетних комплексів). На базах зберігання та відповідних резервних складах зберігалася величезна кількість боєприпасів, ПММ, продовольства. Цього цілком вистачило б на екіпірування за «радянськими стандартами» п’яти повнокровних фронтових об’єднань. Загальна вартість цього військового майна за обережними оцінками деяких зарубіжних експертів становила близько 89 млрд доларів.

    Так, 2012-го Україна продала на збройовому ринку звичайних озброєнь продукції на 4 млрд доларів, обійшовши за обсягами продажів такі традиційно збройові країни, як Великобританія і Швеція, і була цілком порівнянна з Ізраїлем. Той факт, що це здебільшого була військова техніка і озброєння ще з радянських армійських запасів, нікого в нашій країні особливо не бентежив. 

    На озброєнні відповідних частин і з’єднань, які дислокувалися в нашій державі, було 130 міжконтинентальних ракет РС-18 (СС-19) на рідкому паливі з шістьма ядерними боєголовками кожна та 46 ракет РС-22 (СС-24) на твердому паливі з десятьма боєголовками кожна. Також на момент розпаду Радянського Союзу в нашій країні був розгорнутий повітряний компонент радянської ядерної тріади. До нього входили 21 бомбардувальник Ту-95МС і 19 бомбардувальників Ту-160 з боєкомплектом у 500 крилатих ядерних ракет. 


    За даними Лондонського інституту стратегічних досліджень, лише до 1994 року Україна продала зброї, боєприпасів та амуніції на суму 32,4 млрд доларів. На думку експертів, цієї суми мало б вистачити не лише на реформування війська, а й на зміцнення економіки держави.

    www.mil.gov.ua/ministry/zmi-pro-nas/2014/10/06/yak-rozzbroili-pyat-frontiv/

     

    В 1999—2000 годах, в соответствии с межправительственным соглашением, Украина передала России 8 Ту-160, 3 Ту-95МС и 581 крылатую ракету Х-55 в уплату украинского долга за поставленный природный газ на сумму $285 млн[56].


    А зараз стоять з протягнутою рукою. А з літаків ту-95 які Україна передала Россії обстрілюють українські міста.

    І що, ваша писанина зараз може якось змінити ситуацію, на який бен це зараз ви сюди вкинули?

    • Лайк 2
  5. 4 хвилини тому, MaksymS сказав:

    Правильно роблять. Удар по Мозирю як відплата за наш НПЗ була б дуже доречною. І значно б ускладнила постачання паливом російської військової техніки. 

    То вже буде розцінюватись як напад, у нас армія для захисту, а не нападу. А мозирю й так буде пі№дець, ми ж більще не будемо там купувати паливо, не даремно сьогодні десь проскочило що 92-го в Україні не буде.

    • Лайк 1
  6. 2 години тому, ЧортПобьєрі сказав:

    Ви ,особисто , їздили по бетонці хоч раз? Особливо в ожеледицю.

    Її потрібно правильно побудувати, донька їздила в США, не повірите там теж є вибоїни, але покриття з бетону не гладке, а таке ніби по ньому БМП поїздили, я свого часу в Марік по такому асфальту їздив - музика весь час з під колес.

  7. 3 години тому, Gardenia сказав:

    Приехала из Эпицентра. Осчусчение, что народ тарится стройматериалами впрок. Всем. Ну не может же быть, что массово начали ремонты делать? Или и то, и другое... Столпотворение.

    В мене сусіди ідіоти відсиділись три неділі в погребі десь під містом, приїхали і давай зранку перфоратором, пішов, дуже якісно пояснив що хочеться послухати "шум" потрібно рухатись в такому то напрямку, поки тихо.

  8. 3 години тому, US7IGN сказав:

    сусіди його мають знати та підтвердити що він там жив. ми на той острів машиною їздили і ніхто навіть не зупинив.

    то залежить на якого дурня нарвешся, мене на район запускають на раз, бо свого часу такого босяка багато хто знав:oops:

    • Лайк 1
  9. 4 години тому, МаТраС сказав:

    товариші, хто на острові Русановка живе?

    товариш пише, вони знімають квартиру ,прописки немає. Тер оборона пускає тільки по прописці або ,якщо хтось вийде зустрічати гостей...

    як йому тепер вертатися без прописки і як до нього завезти овочі?? 

    Один раз (тільки не за годину до комендантської, бо довго їдуть, самі розумієте- є зараз інші більш важливі задачі) викликати поліцію, наступного разу будуть честь віддавати.

    РС з досвіду мого товариша, що проживає на Чайці, в нього прописка в іншому місці.

    • Лайк 1
  10. 5 годин тому, Alvalk сказав:

    фотошоп - графический редактор, в котором пририсованы стиральные машины. Смущают их габариты и то, что они - единственные, что сохранилось среди пепла. Не претендую на 100% истину, но мне так кажется
    И еще. Представьте, что Вы грузите стиральные машины с горизонтальной загрузкой в грузовик. Вы бы к борту поставили дверцей или задней частью?

    А у кацапів є взагалі логічне мислення? Бачив фото холодильника на танку позаду(не фотошоп), він буде працювати?

  11. 11 хвилин тому, Canton сказав:

    Потрібна швейцарьска модель...

    Ось вам...


    Числьність -140+ тис. особового складу. Резервістів чоловіків - 1’852’580 і жінок 1’807’667. Служать (є придатними до служби) УСІ чоловіки від 18 до 33 років. Жінки – за бажанням. Щорічний призов 40 тис. і 60% проходять медкомісію та зараховуються до лав війська, решта – громадянська оборона. Військові частини «кадровані» - небагато солдат, багато кадрових офіцерів і сержантів (унтер-офіцерів). Це дозволяє тримати навчений керівний склад і швидко отримати солдатський.
    На випадок війни Швейцарія за добу (!) розгортає військо в 350 тис. (за іншими джерелами – в 650 тис.). За дві доби – в 1 мільйон 700 тис. Легенда? На практиці ще перевіряти не довелось, але… 1 700 навчених і озброєних за дві доби у країні, де населення 8 мільйонів…
    Солдат викликається на 90 днів - Rekrutenschule - Ecole de recrue. Після того боєць отримує особисту зброю, (раніше давали, зараз, ніби, набої на опорних точках) два магазини набоїв, сухпай, три комплекти однострою на усі пори року, бронік, каску. Із цим усім солдат вертається додому.
    До 32 років боєць в статусі «аусцуг», до 42 – «ландвер», до 50 – «ландштурм». Рядовий аусцуг за 10 років проходить у своїй частині 8-9 зборів по три тижні кожен. Ландвер – три рази по два тижні. Ландштурм – 1 раз на два тижні. Як виповнюєтья 51 рік – офіційне звільнення з війська - здаєш автомат і усі причандали, отримуєш рушницю і мобілізаційне зобов’язання прибути на випадок війни згідно інструкцій. За приблизними підрахунками, лише армійської зброї на руках у населення близько півтора мільйони стволів. Ну і пістолетів – під 2 млн.
    Стрільба є національним видом спорту (як і гірські лижі).
    Після військової реформи збройні сили Швейцарії, це 4 територіальних командування і 8 загальновійськових бригад: 1 та 11 танкові, 2, 5 та 7 піхотні і 9 , 10 та 12 гірські. Типова танкова бригада – три батальйони танкові, по одному піхотному, інженерному, розвідувальному, управління, підтримки та артдивізіон. Найбільший танкодром Європи – в Швейцарії. Йому 40 років і він добіса нафарширований сучасним устаткуванням. Авіація – 83 бойових літаки і 20 транспортних + 45 гелікоптерів.
    Не лише загальний військовий обов’язок і регулярні тренування усіх чоловіків є підставою для нейтрального спокою Швейцарії. Є ще ландшафт. Гори напаковані тунелями, протиядерними укриттями, складами зброї, ракетними і артилерійськими позиціями. Країна забезпечена бомбосховищами – власники багатоквартирних будинків зобов'язані передбачати в нових будинках бомбосховища і облаштовувати їх. Станом на 2006 рік країна мала 300 тисяч ядерних (!) прихистиків в будинках, офісах чи лікарнях. Це на 7.5 мільйонів місць. Плюс 5100 громадських бомбосховищ на 1 мільйон 100 місць. Тобто, за потреби УСЯ країна може заховатися. Щорічні видатки на будівництво, утримання, знищення сховищ станом на 2006 рік складали 167 млн. франків. Загальна вартість сховищ – майже 12 мільярдів франків. Кожна родина, котра не має власного бомбосховища, сплачує невеликий податок на утримання громадського.
    Уся інфраструктура країни побудована так, що може бути використана із оборонними цілями: тунелі і мости мають пастки для танків. У випадку атаки сили оборони можуть вивести з ладу від 3 до 6 тисяч точок транспортного сполучення. Залізничні мости у випадку підривів передбачено падатимуть на автомобільні дороги, блокуючи їх. В Альпах передбачено приховані бази для сил опору і звільнення. Існують підземні (!) авіабази із усіма запасами, що необхідні для їх активного використання.
    Збройні сили Швейцарії є другими в світі у співвідношенню до кількості населення. Самі швейцарці кажуть: «ви мусите мати сильну оборону для того, щоб бути нейтральними. Щільність нашого населення (!) і наш ландшафт (!) роблять озброєний нейтралітет реальним». Саме ландшафт дозволяє країні сповідувати таку безпекову філософію – 3\4 країни, це природна фортеця. Якби країна була більш рівнинна, вартість її оборони була б на порядок більшою.
    Така філософія збройних сил і оборони має глибоке історичне коріння – вона спирається на ментальність нації горців.
    А ще Швейцарію захищає… знання фінансового стану світу. В разі агресії в бік країни-банку, вона отримає заступництво практично усіх сильних світу цього.
    А тепер давайте масштабуємо все вище згадане на відстані, ландшафт, кількість і ментальність України. Якщо Швейцарія для гірської місцевості зможе мобілізувати до 1 мільйона 700 тис війська … це десь 20 % від кількості населення? Виходить Україна мусить протягом двох діб розгорнути в озброєному вигляді… 8-9 мійльонів? І при цьому, якщо військо Швейцарії, без мобілізації це 140-150 тис., тобто десь 2% від населення країни (8 млн.), то для українських 40 млн. 2% буде… 800 тис? Тобто, щоб забезпечити збройну нейтральність Україна зобов’язана мати вишколених і укомплектованих 800 тис. ЗСУ, котрі можуть оперативно доповнюватися резервістами і теробороною до 9 мільйонів озброєного і навченого особового складу? І це без правки на ландшафт – в горах вести оборону просто, а в степу? І якими мають бути ППО, ПС, бронетанкові, гірські, єгерські, піхотні штурмові і спеціальні сили тоді? Скільки будуть коштувати ТАКІ ЗСУ для захисту позаблокової і нейтральної країни? Хоч хтось це в ОПі рахував чи піпл хаває і деталізація не важлива? (С)

    То що нічого не робити і потім чекати наступного нападу?

    • Лайк 1
  12. 40 хвилин тому, US7IGN сказав:

    вся система керування ядерною зброєю тримається на 2-х радянських супутниках 60-х років, які доступні лише 12 годин на добу...

    Дякую (закінчились спасібки, модератори - хто придумав ліміт на реакції), а знаючи рогозіна то нічого нового там не має бути.

    • Лайк 1
  13. Стіна не потрібна, а мінне поле вздовж кордону не завадить + пушки на деякому віддаленні + сучасна ПВО, по морю противокорабельні системи+ стрілкове озброєння вдома з періодичними зборами = так, це дорого, але з тими сусідами інакще не буде, вони через сто років знову полізуть, в них же лишня хромосома яка не дає спокійно дивитись як сусід живе.

    Автомобільне, залізничне сполучення має бути поновністю відсутнє з територіями мордора.

    • Лайк 1
  14. 29.03.2022 в 21:49, US7IGN сказав:

    якось так... skyriddles.wordpress.com/2022/03/10/you-can-call-me-dmitry-meyer/?fbclid=IwAR0lglixL7LVpBX1PNbH5FSsKJXP3yJnt9OByN0ft5Yxaz8NdT-Sii8Sl5I

    А в двох словах, якщо можна (бо ту всю писанину перекладати буду довго)

  15. 12 годин тому, vovova сказав:

    После тридцати трех дней "трехдневного взятия" Киева решили Киев не брать и сообщить, что цель выполнена.

     Умом - россию не понять. (Тютчев 1866г)

    Тим свинособакам віри нема, розслаблятись рано, навіть якщо вони геть вийдуть.

    • Лайк 8
  16. 15 хвилин тому, US7IGN сказав:

    только у меня вопрос почему до сих пор летает? разбомбить склады в Белгороде можем, а сбить самбу нет?

    Він у повітряному просторі білорусії, збиваємо = об'ява війни таракану.

    ТТХ - За попередніми даними, літак А-100 «Прем'єр» дозволить виявляти бомбардувальники противника на відстані до 900 км, винищувачі — до 600 км. Для наземних цілей у вигляді колон бронетехніки визначається відстань виявлення в 450–500 км.

  17. 04.03.2022 в 09:57, mezinat сказав:

    Понимаю что время сейчас тяжелое, военное но есть проблема по котлу газовому. Он включается только когда открываешь горячую воду на максимальный напор. Если регулировать потом воду в сторону теплой он вырубается и потом просто холодная вода течет. Для того чтобы снова включился нужно выключить и снова открыть горячую на максимум. Есть какие-то советы, а то мы сейчас в такой ситуации что и не позвать никого.

    Дивіться в бік датчика протоку.

    • Лайк 1
×
×
  • Створити...