Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

own23

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

own23's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

3

Репутація

  1. Так з самим переводом більш-меньше зрозуміло. І реалізації є. А от з відчудженням бяка, без зміни цільового землі ніяк(. А якщо ще й змінити неможливо, то взагалі тупік! (Якщо за межами населеного пункту, або, як у мене-в місті, але 4 сотки і без централізованого водопостачання)
  2. Татьяна 1973! Вы умница. В Минюст тоже отправили? Ответ их, надеюсь, будет интереснее. А минрегион и ДАБИ ответы на любые запросы пишут под капирку и ВСЕГДА НИОЧЕМ(! Спасибо Вам, ждём ответа Минюста!
  3. Жоден з нотаріусів в місті ніколи не бачив такого випадку. Жоден не погоджується провести відчуження. Всі дають одну відповідь "Або змініть цільове призначея ЗД на будівництво та обслуговування житлового будинку, або поверніть житловий будинок в стан садового".
  4. З першого погляду на документи , не зважаючи на "невідповідність ", сказали-ОК , зробимо, але грунтовну відповідь так чи ні обіцяли на понеділок.
  5. Вітаю всіх. Сподіваюся, що не помилився темою! Коротко історія: Мабуть, був першим в місті, але, фактично без проблем, перевів садовий будинок(в свій час належним чином оформлений) в житловий. Київська обл., місто-райцентр. СТ на території міста, за генпланом "Садибна забудова". Вулиці в СТ були. З реєстрацією в будинку проблем ніяких. Зайнявся питанням зміни цільового призначення ЗД. Ми в місті, за ГП "садибна забудова", все гарненько, але... Історично майже всі ділянки у СТ менше 6 соток і, попередньо, висновок відділу архітектури до проекту землеустрою буде негативним, бо порушується ДБН 360-92**, п. 3.26 "...Садибна забудова площею ділянок менше 600 кв. м повинна забезпечуватися централізованим водопроводом, а малоповерхова забудова площею приквартирних ділянок менше 300 кв. м - водопроводом і каналізацією....". Централізований водопровід нам не "світить". Отже вперлися у стінку....(! Можливо, хтось направить на шлях вирішення такої проблеми. Навіть фантастичні пропозиції можуть наштовхнути на цікаві ідеї). Всім дякую!!!
×
×
  • Створити...