Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sturdy

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача sturdy

  1. Візьму дрібну роботу на кузню.. Ручна ковка, будь-яка складність, ексклюзив. Обговорення ВБ (093)чотириста двадцять чотири тридцять два чотирнадцять.
  2. Надішліть фотки, прорахую. Мій цех за 20км від Бердичева по вінницькій трасі. На форумі ще нічого нікому не робив.
  3. По сходинкам балясини прикручені, чи вварені? Якщо вварені, то варіант - обтулити все брезентом, зробити розріз балясини по зварному шву вище "шишки", зняти шайбу, приварити її до прута, зачистити, зафарбувати, прикрутити шайбу з привареним прутом на місце, зварити в місці розрізу, зачистити і зафарбувати) Якось так. Якщо боїтеся іскр, різати можна ручною ножівкою. Заварювати байдуже чим. І від напівавтомата і від електрода будуть бризги. Напівавтоматом акуратніше вийде. Зверніться до зварювальників по-місцю...
  4. Знайдіть місцевого зварювальника. Побудує каркас із профільної труби, обшиє профнастилом, можна утеплити мінватою і чимось зашити всередині. Буде не дорожче готового, але з нових матеріалів і під Ваші побажання. Роботи для двох - тиждень максимум.
  5. Я думаю це гарна грунтовка. 8 років використовую їх нітроемалі. Задовільняють ). Вона мабуть недавно з"явилась, раніше не бачив. Взяв собі пофарбувати днище кабіни уаза.
  6. Цю фарбу без грунту брав за основу покриття ковки. Швидко сохне і стоїть краще нітроемалі. На фото вона на стовпах, перилах і під патиною також вона. Відновлюю уаза, то нею фарбував елементи ходової. Метал попередньо вичищали від іржі і окалини щітками на болгарках.
  7. Можу порадити Емаль перетворювач іржі ЕПФ-103. Чернівецький хімзавод.
×
×
  • Створити...