Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Повна потужнiсть

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Україна

Повна потужнiсть's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

3

Репутація

  1. Firetuf, ПУЕ 1.7.31 "Провідники, спеціально передбачені як захисні, не можна використовувати з iншою метою." Менi шось здається, що жовто-зелений спецiально передбачений для цього. ПУЕ 1.7.144 "Захисні провідники повинні мати кольорове позначення у вигляді поздовжніх або поперечних жовтих і зелених смуг однакової ширини."
  2. Розумiю Вас. Пiдозрiло. Проте вибачте будь ласка, але це не я - про кого б ви не подумали... Добавлено через 2 минуты Я вас запевняю, що рiзнi бачення i тлумачення текстiв правил i норм, це не тiльки для форума є актуально.
  3. Я у вас нiчого не запитував наче. Або не пам'ятаю цей епiзод. Вiдповiдав на запитання топiкстартера "чи є RBUZ бюджетними подємками".
  4. Ви людина освiчена, я знаю, Вам не важко зробити переклад нiкнейма. Але не клон нiчий я. I не троль. "Крамоли" нiякої ще не написав. Не встиг.
  5. Пiдтримую ваше бачення. Як профi. Взагалi я не розумiю на пiдставi чого хтось когось звинувачує у незнаннi предмету (при чому серьйозно так, а не як ми електрики один одного жартома i по-дружньому) не маючи V группи з электробезпеки, або не будучи працiвником енергонагляду, або заступником мiнiстра енергетики та вугiльної промисловостi. Не форум, а новий iнститут iнженерiв-електрикiв.
  6. Що стосується вашого link'у на gomed12 хотiв запитати, чи ви знайомi з цiєю людиною хоча б по форумам? Справляє вiн враження спецiалiста, чи якогось неграмотного самодєлкiна?
  7. Нiколи, нiколи, нiколи не пiдключайте на канарковий (жовто-зелений) провiдник нiчого окрiм захисного заземлення PE.
  8. Саме так. Це не є КВПiА у правильному розумiннi, це є побутовi коробочки з начинкою радiовiдходiв, та мальовничими цифрами та табло. Стан наших мереж робить попит на захист обладнання, а коммерси звiсно пропонують массове "рiшення".
×
×
  • Створити...