Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Andrii Tourist

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Andrii Tourist

  1. Приїхали з офіційного сервісу для "першого" запуску (а ми то сподівалися обійтися без допомоги, заощадити) - зняли цей клапан, сказавши, що це конструктивний недолік. Тепер все працює.
  2. Згідно порад вже виставлено максимально вертикально: Але пелети кожні кілька хвилин починаються застрягати саме в клапані (а вже потім накопичуються вгору до гофри і вище), хоча клапан дуже легко ходить і пелети нормальні: Дещо бентежить, що в інструкції і на сайті верхня накладка дивиться отвором вгору, але нам приїхала вже у зібранному вигляді, і по-іншому якось не бачимо, як її можна прикрутити: Якщо є спеціалісти - відгукніться, будь-ласка.
  3. Доброго вечора! Намагалися із сантехніками перший раз запустити котел із пелетним пальником і стикнулися з проблемою, що застряють пелети при переході з гофри на похилу поверхню по якій вони зсипаються далі в пальник. (пальник stehio 20квт, котел gefest-profi). На малюнку там де стрілкою позначено (малював не я ))))) Причому перегин гофри та вся інша частина проходиться ними нормально, перестають просуватися далі вже в самому котлі. Достатньо трохи стукнути - сипляться далі, але без втручання - ніяк. Нахил похилої напрямної ніби ж не міняється. Зібрано вперше, тобто все чисте, ніякого пилу, смоли чи інших речовин, щоб до них могло щось налипати, як описано в одній з гілок форуму. Пелети соснові, діаметр 8мм. Хто може порадити звідки ще можуть рости ноги у проблеми?
  4. Доброго дня! А хто топить сосновими та іншими пелетами, чи вас влаштовує стан котла/димоходу? Мій недовгий досвід використання соснових дров показав жахливу кількість смоли, крапельник димаря вже забився. Бригада, що монтувала труби димоходу, каже, що і пелетами сосновими розпалювати не можна. Тепер шукаю з твердих порід, знайшов в Ірпені дубові об'яву, я так розумію про них мова йшла кількома сторінками раніше?
  5. Здравствуйте, Меня зовут Андрей. Строю дом в Киевской области, Гореничи. Спасибо форуму и его пользователям за море полезной информации, которую почерпнул в ходе строительства, и продолжаю черпать, чтобы его успешно завершить
×
×
  • Створити...