Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Нікітос

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Нікітос's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

2

Репутація

  1. У минулому році сам тільки починав розбиратися в цьому питанні) Порадили Дом Ріа, дошка оголошень така, подивіться, там цiляка купа інформації є. Зайдіть в розділ новобудов, там і про всі ЖК, і про забудовників все є, і сайти самих ЖК, і ціни актуальні, і планування квартир і т.i.) Ось ще й акції dom.ria.com/novostroyki/aktsii-kiev є. Та не знаю, чи можна посилання, якщо нi вилучите
  2. О, пасибі велике за поради, буду тоді ще там на сайті дивитися підбирати те, що ви порадили. Нахвалюю себе, що таки інтуїцією надибав непагану модель) По батарейкам трохи заморочився, це їх потрібно, мабуть, одразу декілька покупати чи це не є проблемою потім? А ще по встановленню - це до електронщика звертатися треба?
  3. Думаю купити Pandect X-2010 www.ria.com/avtomobylnaya-sygnalyzatsyya-pandect-x-2010-19175665.html Що скажете про цю модель? Чи варта вона таких грошей? Дзвонив представникам, обіцяють, що гарнішої на світі немає більше:D Авто теж нещодавно купив, Субару Легасі, тож треба і сігналку нормальну, та я в них не розбираюся. Це ж треба ще й налаштовувати якось, в автосервісі?
  4. Подивіться на порталі нерухомості DOM.RIA, мені він дуже подобається, всім рекомендую) По вторинному житлу там дуже зручно дивитися, навіть дитина зрозуміє, і вдосталь інформації. Майже не буває того, щоб кинув оком і нічого про житло не зрозумів) Про новострої нічого вам не підкажу, ми самі теж тільки плануємо та приглядаємося, хоча ось майже вирішили у ЖК Бережанському брати)
  5. Ми свою ванну поки тільки усілякими відбілюючими засобами вимиваємо. Але у нас поки немає сколів ніяких, а колір піддається. Звичайно, не як нова, але чиста.
  6. Переглянув темку, масштаби роботи вражають В кінці санвузол добив - красотища) Тільки не зрозумію - комната вузькувата, який розмір? Чи по фото так здається?
  7. Буду вдячний, якщо допоможете розібратися з цією клятою обрізкою) Дружина життя не дає з цим виноградом, насадила, а в обрізці нихто з нас не кумекає
  8. Дивився на порталі DOM.RIA нові житлові комплекси новобудови.Плануємо з сім'єю купувати теж в ЖК Бережанському. На порталі озвучено від 15 тис. грн. Планування квартир дуже непогане, як я на порталі подивився. З приводу червоної цегли, як тут писали, взагалі не зрозумів, чому має розвалитися?) Завжди будували) Може ще хто там був, підкажіть плюси і мінуси, якщо не брати до уваги тубік)
×
×
  • Створити...