Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

АлександрS

Пользователи
  • Публікації

    170
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

АлександрS's Achievements

Форумчанин

Форумчанин (4/13)

  • Начало популярности
  • Первый пост
  • 10 комментариев
  • Начинающий собеседник
  • Уже неделю на форуме

Recent Badges

27

Репутація

  1. Потрібно зробити ремонт у санвузлі. Санвузол не великий 0,8х1,5 м. - (1,2 м.кв), стеля 2,5 м. - демонтаж всього (двері, плитка, унітаз) - плитка на підлогу та стіни (11 м.кв) - встановлення дверей - встановлення унітазу - фарбування стелі (1,2 м.к) Матеріали з мене, потрібна тільки робота. Прошу писати у вайбер +380675513686 Олександр
  2. До цього там перемички ніколи не було і котел працював на 6 кВт. Тобто буде логічно, що з перемичною мав перейти на 50%.
  3. Попробував і з перемичкою і без, і з реле і без, коли з реле то бирав нормально-розімкнутий контакт як Ви і радили. Тобто всі варіанти перепробував, реле клацає, але ніяких змін не відбувається. Ще полажу в інженерному меню, можливо там стоїть якийсь блок на цю розгрузку. Дякую.
  4. Сьогодні все підключив. Пишу невеликий звіт. По-перше велике дякую "mib" за консультацію, зробив все по Вашій інструкції. Придбав ці три прилади: - eWeLink 2CH Smart Wireless (470 грн) - AliEspress - Sonoff SNZB-02D (380 грн) - Київ - Sonoff ZBBridge (575 грн) - AliEspress Підключається все досить просто, потрібно тільки два проводи щоб підключити eWeLink 2CH Smart Wireless до плати котла + дві зарядки від телефону с microusb на 5V-1A щоб живити eWeLink 2CH та Sonoff ZBBridge. У додатку також все швидко знайшлось та підключилось, котел вмикається/вимикається, температуру у будинку простежується, можна робити сценарії. Єдиний мінус - з реле розгрузки нічого не вийшло, тобто не вмикалось/вимикалось 50% потужності. Подумав, може це в eWeLink 2CH якийсь брак, підкинув перемичку, але також ніяких змін, тобто котел продовжував працювати на максимальні 6 кВт. Не було часу розбиратись, треба було їхати з дачі. Для мене головне, що можу дистанційно управляти котлом та простежувати температуру, а з реле розгрузки буду пізніше розбиратись.
  5. Ого. На такий детальний опис я навіть і не розраховував. Зараз замовлю, відпишусь по результату підключення) Дуже Вам дякую!
  6. Не зовсім зрозуміло: у вас електрична тепла підлога? А при чому тут котел? Просто у мене задача регулювати саме обігрів теплою водяною підлогою. Будинок без батарей, підігрів першого поверху 60 м.кв. повністю від теплої підлоги через електрокотел. Не хочу заморочуватись з регулюванням по зонам (у мене 6 контурів) щоб не переплачувати, хочу просто регулювати температуру по всьому будинку з одного датчика у залі. Передивився десятки варіантів систем, датчиків, термостатів і т.п. і, чесно кажучи вже мізки плавляться)). Сподівався, що можна буде купити якусь приблуду за декілька тис грн, встановити її та додаток і все буде працювати. Поки розібратись як саме все це підключити і що саме підключати, не зміг
  7. Знайшов у sonoff таке рішення: Wi-Fi реле Sonoff ThR316 (TH16) с датчиком температури та вологості Sonoff THS01. Але проблема в тому, що у них всі датчики провідні, а мені потрібно щоб датчик температури був безпровідний, бо котел не у жилому приміщенні і різниця температур у котельні та будинку досить велика. Є готові рішення по Tuya з безпровідним термостатом - програматором. Більше до них зараз придивляюсь.
  8. Наскільки я розумію ці sonof th та той, що на Alі - це, якщо казати звичайними словами "wifi реле" і все, що вони вміють це вмикатись/вимикатись з телефону?
  9. Котел вмикав на 1 кВт, потім для перевірки піднімав до 2 та 3 кВт, більше вирішив не пробувати. В принципі, для підтримки вже натопленого будинку вистачить і 1-2 кВт. Найбільший перепад обертів у генератора трапляється коли вмикаєш насосну станцію, на котел він більш-менш плавно реагує.
  10. Забув написати про результат. Купив та підключив інверторний генератор MaXpeedingRods MXR3500, всі мої переживання щодо роботи "розумної" техніки відпали. Все працює відмінно: котел, холодильник, пральна машинка, ну і звичайно звичайні побутові прилади. Просто для інформації - усі затрати на покупку та підключення: - генератор 21500 грн. - каністри, бензин, масло 2185 грн. - матеріали для підключення - 2975 грн. Сума: 26 660 грн.
  11. Всім доброго вечора, шукав відповідь на моє питання пошуком у темах, але не знайшов, є тільки якась тема від 2013 року з великою кількістю заумних слів і там нічого не зрозуміло. У минулому році встановив котел Protherm Scat 6 у будинку, так як проживаємо у місті, а за місто у будинок періодично їздимо то стало питання про дистанційне управління електрокотлом. Для того щоб перед приїздом можна було увімкнути котел та виставити необхідну температуру з телефону. На сайті Protherm зараз є тільки 3 варіанти таких термостатів, але з управлінням з середини будинку (не WiFi). Vaillant парить мені систему eRelax за 14700 грн + 1500 за встановлення (16200 грн). Можливо хтось знає та використовує якісь більш бюджетні варіанти? Бачив багато таких термостатів китайських з Алі за 3-4к, але якось стрьомно їх брати.
  12. Ну це вже перебор )). Чув, що коров'ячі кизяки також добре горять 😉 Давайте вже закриємо тему "як дешево опалювати будинок". У мене начальна тема була про те чи буде працювати електрокотел від генератора. Впринципі всі відповіді почув, висновки зробив, дякую. Через декілька тижнів буду тестувати, відпишу по результату.
  13. Буду пробувати. Основне, що хочу пояснити - я не збираюсь 24 години на добу маслати генератор на 5кВт. Він буде виключно як аварійне/резервне живлення. Взагалі моє питання в темі було "чи нормально електрокотел відноситься до нестабільної частоти струму чи для них як і для газових котлів підходять тільки інвертори та чи потрібно зануляти фазу на генераторі для нормальної роботи саме електрокотла". Ми вже переписку кудись не в те русло повели))
×
×
  • Створити...