Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Petro1978

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Petro1978's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Планую щось схоже поставити собі. Але як основне опалення (газу в нас в селі нема). Заглядаюся на Інвікта Реміллі. Скажіть, чи економною є чугунна піч, якщо порівнювати з грубою (кахельною). чи може буду гріти повітря довкола будинка Скільки приблизно дров бере на день, наприклад. ДЯкую.
  2. ТАк, в мене в кожный кімнаті пічка. Декілька років тому зробив 1 кімнату. Поставив кахельну піч. Весною планую робити ще одну. Захопився ідеєю чавунної печі. Але зараз вагаюся. телефонував на Kaminova.ua, кажуть, що не варту ставити буржуйку як основне опалення. Воно радше для декору. Тому питаю, може хтось маэ досвід. Чому саме Remilly? Бо вона найдешевша з Інвікт
  3. Колеги, що скажете про чавунну піч Invicta Remilly?. Планую встановити як основне опалення в кімнаті прибл. 25 кв.м. Оскільки будинок негазифікований і основним є опалення дровами, важливим для мене є: 1.можливість використовувати remilly як основне опалення 2.розхід дров - звичайна кахельна піч проти чавунної remilly. 3.remilly не обладнана системою подвійного (чи пост-, чи ще там якогось) допалювання. Наскільки воно позначається на ефективності печі і наскільки безпечним є використання такої печі. 4. Чи потрібно і чи можна її палити 24/7? 5.І загалом, краще збудувати нову кахельну піч чи купити чавунну? Може хтось має досвід використання invicta remilly? Може kratki (десь до 15 000 грн). Буду вдячний за пораду БЕЗ РЕКЛАМИ.
×
×
  • Створити...