Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

lando

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача lando

  1. Напишу і тут: Якби в когось були залишки стрічки Knauf Kurt, забрав би. Реально треба метрів 7.
  2. Якби в когось були залишки стрічки Knauf Kurt, забрав би. Реально треба метрів 7
  3. Привіт. Хочу для оздоблення стіни в ванній кімнаті, біля самої ванни використати фарбу. Стіна буде постійно поливатись. Радять: Caparol Amphibolin або Sadolin EasyCare. Ваша думка? Чи інший варіант фарби. Будь ласка, не пишіть: тільки плитка, стінові панелі чи щось подібне. Цікавить тільки фарба. Робоча зона в кухні - теж фарба. В тому числі біля плити, де бризки гарячого жиру і т.п. Тут допускаю варіант - закрити додатково склом. Тоді питання: яке скло і як кріпити його до стіни. Наперед дякую.
  4. Про дистанцію і монтаж. Ваша думка, що ефективніше? 1) Пластикова дистанція + звичайний монтаж 2) Металева дистанція + теплий монтаж.
  5. З'явилися ще запитання по ущілюнювачам: 1) Є віконщики, у яких чорний ущільнювач дешевший ніж світлий. Чим може бути обґрунтована різниця в ціні? 2) Є віконщики, у яких чорний ущільнювач - кращий, м'якший..... Наскільки це відповідає дійсності? Можу сформулювати і так: хто взагалі придумав для білих вікон чорні ущільнювачі?
  6. Дякую за відповідь. Уточніть, будь ласка, який в такому випадку оптимальний 1к склопакет (ширина, з напиленням зовнішнє скло чи внутрішнє)?
  7. Підкажіть таку штуку: 1) Що тепліше? а) 4 - 10 - 4 - 10 - 4 б) 4і - 24 - 4і 2) Наскільки вікна з напиленням (і) темніші? 3) Для балконних дверей (профіль віконний) достатньо П-армування 1,5 мм Дякую
  8. Напишу і сюди. Потрібна пара вікон. Пропонуйте, кому цікаво. Посилання на тендер: https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=221041
  9. Приблизні розмір; конфігурація: 1. Вікно 1500х900 (висота х ширина) - поворотно-відкидне, мікропровітрювання, - підвіконня 25 см, відлив 15 см, дашок; 2. Балконний блок: а) вікно 1500х1200 (в х ш) глухе - підвіконня з 2 боків (разом 40 см) б) двері 2200х600 поворотно-відкидні з мікропровітрюванням. Демонтаж, монтаж, відкоси. Цікавлять 2 варіанти: 2к склопакет і 2к склопакет з енергозберігаючим склом. Ущільнювач - сірий. Прошу надати повну калькуляцію матеріалів і робіт. Якщо є альтернативні пропозиції, буду радий розглянути. Розумію, що для коректної пропозиції немає всіх вхідних даних. Пропонуйте на основі існуючих, чи можу дати при потребі додаткову інформацію.
×
×
  • Створити...