Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

tepla-oselya

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Откуда
    Ivano-Frankivsk
  • Пол
    Мужской

tepla-oselya's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Чи багато хто може "похвастатись" що має в кімнаті чи будинку рекуператор? В мене третій рік, і я відповідаю за свої слова. Всі згідні, що потрібна вентиляція. А хто сказав чітко,яка? І запитання було: що зробити, щоб позбавитись... Відносно конденсату- рекуператори і є для врегулювання вологості і в зимовий, і в літній період. Відносно собачих будок- а Ви їм і двері з енергозберігаючими вікнами робите? Можливо Ви і накуплялись енергозберігаючих вікон і дверей у собачі буди.Ми таким ще і грунтовий вимінник тепла до рекуператора запропонуємо.А щоб почитати, і зрозуміти про що йде мова, пропоную посилання на польський сайт www.masatherm.pl Відносно розмороження-модуль ТО зі спеціальної ткании, а не пласмасовий чи металевий.
  2. Переваги парафінових акумуляторів. 1. ПА має в 4 рази більшу теплоємкість при дельта Т=15 в межах фазового переходу плавлення-кристалізації при Т=55 до Т=70, що й відповідно дозволяє зменшити габаритні розміри ємкості самого акумулятора. 2. Тплавлення парафіну=62-64гр, і є оптимальною для використаннях в інсталяціях ГВП та великоповерхневого капілярного(внутрішній д.2,5мм) опалення (підлога, стіна, стеля) та низькотемпературного радіаторного опалення (65подача- 55поворот) 3. ПА екологічно чисті, не випаровують шкідливих речовин. 4. Інсталяція ПА є корозостійкою. Для експлуатації не потрібно нержавіючих чи емальованих ємкостей як для води. 5. Об"ємне розширення парафіну при дельта Т=50 тільки 10%, що не потребує компенсуючих ємкостей. 6. Безтискова система. Не потрібно, щоб парафін був під тиском (відсутність манометрів,клапанів, кранів і т.п.) 7. Не боїться перегріву. Не закипає при експлуатації. 8. Висока стабільність параметрів, багатократність циклів заряду-розряду. Служить парафін 14-18 років, після чого його слід замінити, при чому сам ТО заміни не потребує (на відміну від емальованих буфорів). 9. Ідеальний в інсталяціях з сонячними колекторами, тепловими помпами, гідрокамінами та ін. Для виготовлення ПА використовувалась виключно німецького вир. гофрована нержавіюча труба, що робило вартість ПА високою (1100Є). На даний момент використовуються вже інші матеріали, що значно здешевило виріб. В Україні вже функціонує три об"єкти з різним об"ємом ПА, і в реалізації ще декілька інсталяцій нашого виробництва. Для недовірливих опонентів щодо парафіну прошу посилання на німецькому сайті (в них і арифметика,і фізика їхні) (ссылка устарела) Також маємо в практиці інших три об"єкти на Україні з грунтовим акумулятором тепла для створення температурного бар"єру. Принцип роботи можна побачити в посиланні на польський сайт (ссылка устарела). Також один об"єкт з гранітно-чавунною базою. Кожен об"єкт є зі своїми індивідуальними розрахунками, розробками та інсталяціями.В кожному випадку використання ТА інше від попереднього (для контуру теплової помпи, для капілярного великоповерхневого опалення, для температурного бар"єру і т.п.), що в широкому опонентському колі ускладнює обговорення.
  3. Надо установить рекуператор воздуха/приточно-вытяжная с вторичным воспользованием енергии выбрасываемого воздуха./ Есть комнатный или центральный. Комнатный даёт воздухообмен 40м.куб.,центральный от 200м.куб и выше. Связывайтесь.
×
×
  • Створити...