Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

hammer

Пользователи
  • Публікації

    9
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача hammer

  1. дякую, зубри, хагери ітд буду ставити з правильним електриком. головне щоб цей рукожопий витвір мистецтва не коротив не грівся. із навантаження максимум кухонний комбайн + праска
  2. чим мені це загрожує? зараз вже все зашите гіпсокартоном і зашпакльоване
  3. прораб сказав що все зварив якісно. панове електрики ваша оцінка?
  4. прораб сказав що все зварив якісно. панове електрики ваша оцінка?
  5. Волога буде накопичуватися в мінваті+відсутній паробар'єр
  6. А чим ви утеплюєте зсередини якщо ззовні є хоч якийсь шар утеплювача 50мм мінвата?
  7. Подібна ситуація з обєднанням лоджії з кімнатою. В моєму випадку в новобудові 5см утеплення камяною/базальтовою ватою ззовні, керамзитобетонний блок 10см і 10см внутрішній шар камяної/базальтової вати. Енергоаудитори сказали замінити мінвату на екструдований пінополістирол. -демонтаж існуючого утеплювача; -утеплення стіни лоджії зі сторони приміщення ЕППС товщиною 100 мм; Фасадчики кажуть що нічого міняти не треба. ДОПОМОЖІТЬ розібратися.
  8. Подібна ситуація з обєднанням лоджії з кімнатою. В моєму випадку в новобудові 5см утеплення камяною мінватою ззовні, керамзитобетонний блок 10см і 10см внутрішній шар камяної мінвати. Енергоаудитори сказали замінити мінвату на екструдований пінополістирол. -демонтаж існуючого утеплювача; -утеплення стіни лоджії зі сторони приміщення ЕППС товщиною 100 мм; Фасадчики кажуть що нічого міняти не треба. ДОПОМОЖІТЬ розібратися.
  9. Добрий день, Подібна ситуація з обєднанням лоджії з кімнатою. В моєму випадку в новобудові 5см утеплення камяною мінватою ззовні, керамзитобетонний блок 10см і 10см внутрішній шар камяної мінвати. Енергоаудитори сказали замінити мінвату на екструдований пінополістирол. -демонтаж існуючого утеплювача; -утеплення стіни лоджії зі сторони приміщення ЕППС товщиною 100 мм; Фасадчики кажуть що нічого міняти не треба. ДОПОМОЖІТЬ розібратися. Дякую!
×
×
  • Створити...