Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

acio

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Женский

acio's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

4

Репутація

  1. В погребі теж ніхто не живе, але повітря не зовсім хороше. Проблеми затхлості повітря, запахів побутової хімії, низькоякісних будівельних матеріалів.
  2. Дехто намагається провести економічний розрахунок доцільності рекуператора, якщо чесно економічна доцільність сумнівна, але систему вентиляції в житловому приміщенні потрібно розглядати не тільки з точки зору грошей, але й комфорту. Можна доказати що доцільніше і дешевше просто відкрити вікно, але що буде з Вашим квітами, попугайчиком і дітьми?, Наскільки Ви будете спокійні в зимовій відпустці? адже провітрювання потрібне і пустій квартирі.
  3. Висота установки 22 см, діаметр повітропроводів 63 мм. Добавлено через 5 минут Повітропроводи Вентс Флексівент д 63 , внутрішній розмір д 50. Згідно графіків виробника втрати тиску близько 1 па на 1 м., В комплекті бухта 50 м. з яких на приток використається не більше 30 м. відповідно втрати на канал 30 Па. Установка загубить 10-20 % своєї продуктивності. Добавлено через 5 минут По нашим сніпам Ваші розрахунки правильні, по сніпам германії потрібно 0,4 крата, а по правильному рахувати людей. 30 м.куб - дорослий, 16 м.куб - дитина. Крім того не потрібно забувати про природню інфільтрацію. Я не буду запевняти що це ідеальна система , але з розрахунку ціна - якість досить хороша. Добавлено через 10 минут Отже якщо коротко: втрати на систему 1 м.погонний - 1 Па; Загальні втрати системи близько 40 Па; Рекомендована робоча швидкість - друга (третя достатньо шумна) при другій швидкості реальний розхід при 40 Па 75 м.куб/год навантаження на один повітропровід 25 м.куб год. Якщо наприклад порівнювати з Блаубергом венто експертом , то даний агрегат в режимі рекуперації видає ті ж 25 м.куб год., ціна одного стінового рекуператора близько 8000 грн.
  4. При потребі можна намалювати лавандове поле в період цвітіння) А якщо серйозно дану систему пропонуємо на квартири до 80 м кв.
  5. бюджетна система вентиляції всього житла, на тому ж таки Вентсі та Флексівенті пропонується за 9900 грн. ( з допустимими рівнями шуму) https://www.facebook.com/acioventilation/
  6. сквозняка не буде , занадто малі швидкості повітря
  7. Займаємося житловою вентиляцією вже декілька років, стінові рекуператори річ непогана, але ... з плюсів - автономна робота в індивідуальній кімнаті, - забезпечення інфільтрації. З мінусів - практично всі фасадні стіни завжди завішані шторами, - естетично дуже рідко органічно вписуються в помешкання, - шум. і що найголовніше неможливо контролювати напрямки руху повітря від одних зон до інших. Мінус централізованих систем у високій ціні. Та все ж я думаю ми знайшли цікаве , бюджетне рішення: https://www.facebook.com/acioventilation/
×
×
  • Створити...