Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

notka

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

notka's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Сиджу, читаю і думаю: навіщо ви Буржуй входите в цю полеміку з максом диз і архітектором? Показують тут з себе великих митців)))), впасти можна. Нехай би показали свою роботу , а потім би сплітали тут. Пошліть їх і слухайте хороших людей, які не заздрять успішним і впевненим. А мені подобається як вихідний варіант 5. Удачі Вам.
  2. Дякую за відгук. Але може хтось розкаже яка технологія обшивки комина клінкерною цеглою.
  3. Нарешті у будівництві будинку дійшли до димоходу, хочемо його обшити клінкерною цеглою. Допоможіть вибрати цеглу(виробник, пустотіла чи повнотіла) і розчин... Черепиця у нас Робен "осіннє листя"(коричнево-жовта), тож цеглу на комин потрібно темно коричневу. Думаєм над цеглою Керамея онікс, можливо хтось її використовував. Будь-ласка поділіться досвідом!
  4. тема - те що треба зіштовхнулася сама з такою проблемою - не можу визначитись з проектом залюбки б купила індивідуальний проект якщо б сподобався люди виставляйте Вашу роботу!!! Допоможемо один одному!;)
  5. дуже хороший будинок як на мене то все в ньому передбачено, гардеробні - це супер напевно ваша дружина це передбачила) все що не повинно кидатися в очі - в цоколі тераса з виходом в сад - просто моя мрія плануємо з чоловіком свій будинок - візьмем Ваше бачення за основу, ми також хочемо великий будинок (троє дітей все- таки)
×
×
  • Створити...