Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ивашмрай

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Ивашмрай

  1. Додам до цього, що радьтесь із майстром, якого знайдете, бо що називається по телефону не бачачи дім важко щось казати. Він подивиться і сформує краще ніж ви самі або інтернет
  2. О, так це дуже хороші кондиціонери. Ціна майже вдвічі вища за найпопулярніші зараз моделі, але у Мітсубіші якість...
  3. Друже, це дуже індивідуально... Як мінімум, якщо будується юдей, або мусульманин, або єзид чи хто ще? Їм також у яблуневий спас не будуватись? А як щодо вас, ви у Куран Байрам припините будівництво?
  4. Я це підтримаю, газовий котел це просто супер, найкраще мое придбання за останній час, дуже зручно. До того завжди були у батьківському будинку на твердопаливному. Ми зараз теж у процесі ремонта та дообладнання будинку, також не так давно купляли котел. Нам порадили ставити Tiberis Cube, його зараз дуже багато де ставлять, він у топі всіх магазинів (хотлайн наприклад, я там дивився. Стоїть з початку весни і я ДУЖЕ задоволений, раджу. Якщо якісь питання будуть, напишіть.
  5. У мене майже так було зроблено. Правильно пишуть трошки вище що ходять по центру сходів, тому те що край трохи "висить" це не так критично.
  6. Якщо не секрет, наскільки ціна одного і другого відрізняється? Я знаю що спеціалісти скажуть якщо я буду прямо питати, але було б добре мати якійсь "якір", з перших рук, щоб знати на що спиратись... Добавлено через 9 минут Не побачив одразу повідомлення а це матеріал чи бренд?
  7. Підніму питання, форум радить писати у цій темі, а не створювати нову. Ситуація майже та сама, будинок дуже старий, мало цегли, більше шлакоблоку. Взимку дуже холодний, бо будувався першопочатково не для постійного проживання (зараз обставини змінились). Враховуючи що перші повідомлення датуються 2011, що зараз рекомендують використовувати? Вата чи пінопласт? Дякую
  8. Доброго дня, прийшов спитати декілька порад, сам періодично читаю форум вже давно
×
×
  • Створити...