Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Andriy01

Пользователи
  • Публікації

    15
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Andriy01's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Покажіть фото, як реалізували трап і як у парі зі скляними дверима це виглядає
  2. Дзвонив до виробників скла. Кажуть що бортик треба робити, бо без бортика вода витікатиме поза територію душу. Та й у мене без бортика не виходить.
  3. Так, стіна між санвузлом - півцегли, тобто 12 сантиметрів. Дякую за справді, хорошу пораду. Завтра подивлюсь, чи наважусь знову все розбивати і переробляти наново))) Ось, що виходить
  4. Ви пропонуєте каналізаційну 100-ку пустити кухнею. Відповідно, вона буде схована за меблями (можливо, трошки вкраде місце у мебелі). Там і стіна у півцегли не дає багато місця щоб сховати 100ку трубу.. На даний момент, труба в стяжці, а на зоні гардеробно - у гіпсокартоні схована і зашумоізольована мінватою Щоб не було чути шуму руху стоків.
  5. Там екструдований пінопласт 3 см. Отже, 3 см. Стяжка вже залита. Справа від кабінки по цьому фото житлова кімната. Ось детальніший план Червоне - це траса труби, що йде до стояка. Ось детальніше фото труби, куди втикнеться сифон п.с. ви мені колись допомогли вирішити питання з гребінкою на кухні і додатковою зоною теплої підлоги. дістали мені додаткові розгалужувачі на гребінку
  6. Нижче цього рівня опустити не вдалось. Можливо, Андрію, ви пригадуєте, ви були у мене в квартирі. Були варіанти підпиляти плиту перекриття, але до стояка йде довга труба десь 2,5 метри. Ось стояк, в який впадає вода він йде повз кладовку і заходить у зону санвузла Десь 2 метри Далі труба виходить у санвузлі Ось продовження труби, де буде душ Над стяжкою ця труба стирчить на кілька см Виходить, що я можу розраховувати лише на такий варіант?
  7. Короче, друзі, планується у мене напольний душ. Я переживав, що тепла підлога висушуватиме воду у гідрозатворі. Але виявилось, що у мене сифон з сухим затвором. Ось планове місце, де буде душ: Фото не передає, але труба кілька сантиметрів стирчить над стяжкою. Відповідно, доведеться нарощувати висоту підлоги в зоні душа)) Ось, як плановано виглядатиме, скло буде з одного боку: Планую підключити, виставити кут ухилу клеєвим розчином, загідроізолювати і поверх плитку. В інтернеті бачив фото, як роблять душ з бортиком Які ще варіанти можливі? Може, не робити бортик, а підняти цілий метр квадратний підлоги під душем на певну висоту з ухилом до сифону? Чи які ще варіанти розумні бувають?
  8. Отже, у мене на зоні для душу (на підлозі) є труби теплої підлоги. Коли проводив теплу підлогу під душем, то думав, що комфортніше буде стояти в душі, але дехто каже, що з сифону у гідрозатворі може випаровуватись вода, якщо буде включена тепла підлога. Відповідно, з’явиться запах. Сифон у мене буде підлоговий - 70 см. Ширина ванни 1 метр bt.rozetka.com.ua/styron_sty_k_70/p12666593/ Хто які поради дасть? Також є проблема, що не вийде зробити в рівень з підлогою. Доведеться робити бортик з цегли по периметру?
  9. Перепрошую за 2 різні ніки. Просто забув пароль. Один пишу з комп’ютера, інший з телефона.
  10. У кого який розхід газу влітку? У мене йде біля 80 кубів, що дивує. Розхід холодної води десь 15-17 кубів. Дружина готує на варочній (газ), але без фанатизму. Також коли вмикаю гарячий кран, тече холодна, потім тепла, потім знову холодна, потім тепла стабільно. На котлі виставлена температура підігріву 42 градуси, тому включаю завжди теплий кран (не змішую воду). Що я роблю неправильно? Чому такий величезний розхід - 80 кубів на місяць?
  11. Доброго дня. Хочу поставити 2 відео домофони в квартирі. Один біля вхідних дверей і один на кухні. Чому: бо квартира досить велика. Зробив ось так: Один кабель приходить від провайдера Другий кабель - з кухні Третій кабель йде на майбутню панель біля вхідних дверей Четвертий кабель - живлення. Я вірно все підготував для комутації такого рішення? Щоб спрацьовували два домофони, коли до мене дзвонять при вході у під’їзд, або на панель біля вхідних дверей. Можливо, будуть ще якісь поради і вказівки?
  12. Взяв 2 мідеї Mission: 9 i 12. Помітив, що 9 має останні букви HB (підігрів) i вироблена у липні 2017 12-ка має останні букви Q-ION (немає підігріву) і вироблена у вересні 2016
  13. А що, якщо прану поставити з 90 градусним поворотом? Чи так неправильно? А якщо 2 повороти і канал загалом десь 4 метри так - працюватиме?
  14. Допоможіть вирішити питання природньої вентиляції на кухні :beer: Мені намалювали кухню під стелю з мінімальним, або відсутнім зазором між верхньою тумбочкою. Виходить, що решітка природньої вентиляції - вентканал, - закритий меблями. Трохи нижче підключена примусова витяжка. Бачу, зараз всі сучасні кухні такі - під стелю Можна між стелею і верхньою тумбочкою залишити 2-3-4 см зазор. АЛЕ: якщо зверху лишити отвір у своєму ж каналі, то тепле повітря, яке затягуватиме підключена знизу витяжка, вилітатиме з того отвору вище. те саме з каналом сусіда якщо поставити зворотній клапан, то не вистачить природньої тяги, щоб він від неї відкривався коли витяжка не працює. є варіант врізатись в канал санвузла збоку, але, вроді, то не по санітарним нормам.
×
×
  • Створити...