Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

strolche123

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача strolche123

  1. ви маєте рацію стосовно того що потрібно використовувати низькотемпературну систему опалення, хоча ТН, наприклад IVT HT Plus може видавати і 65 С це для нього нормальний режим роботи, з коефіцієнтом перетворення 1/4.
  2. можна звичайно. Ви ж в приватному будинку живете? тепловий насос це до того ж і економія коштів. Ви чим опалюєте будинок зараз?
  3. Компанія GS Technologies пропонує пілотну програму дій, направлену на вирішення проблем з забезпеченням гарячим водопостачанням в приватному і суспільному секторах: житлових будинків, котеджів, готелів, санаторіїв, пансіонатів. Сонячні колектори успішно застосовуються також для опалення багатоповерхових будівель, спортивних споруд, басейнів, виробничих приміщені, теплиць, ітд. Сонячна установка що має площу 2-3 м2 забезпечить нагрів води до температури +80С влітку, а в зимовий період до +40С. Колектори можуть монтуватись на дахах, стінах, на окремо відведених ділянках. Це дозволяє економити від 40% до 60% газу чи електроенергії. З GS Technologies ви можете не боятись рахунків за газ і електроенергію і впевнено дивитись у майбутнє. Пальонка Володимир менеджер з продажу palonka.v@gmail.com (ссылка устарела) 067 502 02 41
  4. Скоро зима і потенційно у нас знову будуть проблеми з поставками газу. Хоча можливо це і обмине нас стороною, а от подорожчання на жаль вже неминуче. Вибори пройдуть, і хто би не прийшов до влади, ціна на газ і електроенергію однозначно зросте. Будь які альтернативні способи обігріву будинку (тепловий насос, вітряк, сонячний колектор) чи гарячого водопостачання вимагають досить значних першопочаткових фінансових вкладень. Ще більших вкладень вимагає будівництво приватного будинку ;) , але бажання пофантазувати і щось запланувати присутнє вже зараз. Думаю найкраще використовувати грунтовий телонасос, звичайно там де його можна використовувати (є місце навкого будинку, можна бутити землю ітд), тільки лякає його ціна. Викласти потрібно одразу всю суму. А от якщо є бажання поступово вкладати кошти, тоді найкраще використати сонячні колектори і за наявності бажання і коштів нарощувати потужності. Цікавий варіант з використанням тепло насоса і вітряка тоді можна досягти повної незалежності, але кошти. Треба викласти одразу, і дуже багато. Тому піду я вже заробляти гроші…. Було б корисно взнати хто і як бореться з здорожченням енергоносіїв. Як кому цікаво, то можу поділитись інформацією стосовно реалізації того чи іншого варіанту. Пишіть приватні повідомлення.
×
×
  • Створити...