Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Irgen

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Irgen's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

2

Репутація

  1. Цікаво те що бакс купити не можна в обмінках. Сьогодні хотів придбати, а хрен там. 2 обмінки - у обох касири кажуть шо долара нема. Здати будь ласка, а от купити нема. Здаєтья мені - хтось гарного пузиря надуває. А потім як жахне в один момент, як завжди в ніч з суботи на неділю. І усьо! Десь читав шо гривня зараз показує чудеса парадокса. При падаючому ВВП йде шалене укріплення гривні відносно долара. Сама зростаюча валюта в світі! Таке можливо лише при одній умові - коли на підтримку і ріст витрачається ЗВР. Так як при Януковичі було - курс 8 тримався чисто за рахунок золотовалютних резервів. Ось така хрень не здорова відбувається.
  2. навряд чи будуть щось робити по тому перехрестю в найближчий рік. Гончарук сказав на днях що у бюджеті бабло закінчилось і дирка більше 40 мільярдів. Винувата тепла зима і міцна гривня!!! :D Це хіба що з дорожного фонду знімуть якийсь плановий ремонт дороги і перекинуть на цю ділянку.
  3. Все з початку! В деталях. А то не зрозуміло взагалі, що за система. Це подача холодної води в будинок, тоді звідки там гаряча візьметься? Якщо це в системі опалення або водонагрівання то у Вас там трубочка з синьою полосою, а вона гарячу воду не тримає і буде роздуватись. Короче потрібно розвернути в деталях схему.
  4. Як і обіцяв, ділюсь враженнями по експлуатації. Отже, підключив сьогодні зумер в машину. По часу зайняло десь з пів години. Зняв задній лівий плафон з стопарями, визвонив мінусовий провід на лампу заднього ходу і впаяв ті проводи що в комплекті йшли прямо на кабель біля цоколя. Саму платку вклеїв в середині корпусу плафона, на той скотч шо в комплекті йшов. Трохи ступив, можна було в бік направити, але спочатку притулив на іншу стінку, а воно прилипло так шо хрен віддереш не пошкодивши той скотч. Корое залишив так як є (тепер зумер дивиться в сторону багажника). Думав шо буде в салоні чутно. А ніфіга! Майже не чутно (обшивка глушить + багажнік закритого типу) На вулиці чути нормально, по крайній мірі з 10 метрів звук достатній шоб почути. Покатався по магазинам, (народу жесть!) система працює чітко і без збоїв, достатньо вмикнути задню, починає пищати практично відразу. Народ увагу звертає на парковках, котили люди тележку з маркета, то тормознули коли почули пікання. Ось такий апгрейд вийшов, дешево і сердито. Всім дякую за участь в обговоренні теми, особлива подяка #roofinspector за ідею з задніми противотуманками, це реально класний лайфхак, сьогодні випробував Думаю тему можна закривати. Добавлено через 2 минуты Я так зрозумів шо це наші роблять. Ставив в плафон задній, там герметично, резинки ущільнювача нормальні, навіть пиляки не було як зняв блок-фару.
  5. Отримав девайс! Ну шо сказати, зроблено цивільно і акуратно, заводська плата, з заду там скотча двустороннього вже вклеїно (але якийсь товстий, не знаю, мабуть автомобільний). Фенька синя під хрестову отвертку - то регуліровка швидкості піків. Підключив акум від УПСа, пищить нуегонах голосно(як така хрень малеенька може так пищати?) В комплекті кабель для підключення, десь з 30 см. Ну і інструкція з гарантійкою. Зайшов по коду на сайт активував гарантію, наче все. На вихідних буду ставити на пепелац, побачимо як воно в експлуатації. Да, по грошам - вийшло 150 грн + доставка. Брав тут spsorionua.wixsite.com/sps-orion Так шо от так прокачав тачку . Поставлю відпишусь як воно на машині працює.
  6. не кисло 20 баксів! І це шкода. Якби була б альфа ромео мабуть би 200 коштувала Знайшов вже. Нижче опишу! Добавлено через 27 минут Подивився вчора варіанти з камерами заднього виду, цікаво але гіморно. В машині немає штатного дисплею, тому варіант лише один, брати переносний комплект (дисплей + камера). Але тут основний гімор, мало того що із за клятих наркоманів доводиться відеореєстратор забирати з собою, так ще потім і цей екран тягати. Ну і морока з проводкою, пів салона розібрати щоб кабель на постоянку протягнути. Якось по зимі не камільфо. Можливо літом подумаю над цим варіантом. Промовський варіант хтось кидав, дякую але не варіант, це з аліекспреса зумери, вони вилітають через місяць-два, у знайомого в майстерні по ремонту побутової техніки таких вже жменя назбиралась (на холодильники і.т.п. ставляться). А поки що Як кажуть, хто шукає той знаходить! Вже замовив з ранку. По грошам 150 грн, завтра маю отримати. Подивимось шо за звір! Як отримаю, відпишусь по враженням. ;)
  7. А таке питання, по темному вони показують обстановку? По ідеї там якась IK підсвітка має бути, щоб нічний режим працював.
  8. лампи справні, світять нормально, в салонне дзеркало все нормально видно було) я ж кажу виворачував в бік, а там виходить вже конус світла від ламп не захоплює. А в бокове дзеркало її не видно (на темному фоні сама в чорне вдягнута). Слава Богу що обійшлось!
  9. На днях ледве не наїхав на бабушку з собачкою. Заїхав по темному в один двір, паркувався задом, фонарі не горять в дворі, в дзеркала нічого не видно, ще й бабушка вся в темному як нінзя! Парктронік не побачив її, вона трохи з боку стояла а я в її сторону зарулював. Якби не собачка то були б проблеми. Бабушка з кимось по телефону тринділа спиною до мене, тому також мене не бачила. Добре шо собакен потягнув її в сторону. Обійшлось слава Богу. Але наслухався матів. Короче думаю купити пищалку, таку як на грузовиках, шоб пішоходів відлякувати. Хтось бачив в продажі? А то по інет-магазинах або габариті як на БЕЛАЗ (здоровенна мандула розміром з яблуко), або взагалі немає.
  10. Панове, потрібна порада! Розклад такий, маю дачу в Черкаській обл, минулого літа конкретно впала вода в колодязі, надумали бити свердловину. По сусідам попитав, ніхто не бив, тому що там в низу не відомо. Отримав консультацію від Черкаських буровиків, (сусіднє село 5 км) достали воду (Бучак) на глибині 80 метрів. По грунтам, до 50м. осадочні породи, далі граніти тріщинуваті. Позвонив декільком буровикам, озвучили цифру 700 грн за погонний метр (125 труба НПВХ) Якщо бурять по граніту, то беруть за всю глибину як за граніт (навіть якщо там того граніту 5-10 метрів буде). Тому питання до спеціалістів, на скільки обгрунтовано таке ціноутворення? Це всі так беруть чи тільки місцеві спеціалісти? Якщо ми забуруємось в граніт і там є водонос, чи потрібно його інтенсивно прокачувати, (по тому ж принципу як і з піщаними свердловинами - до повної викачки розбурених мяких порід)? Якщо дійдемо до запланованої глибини, а води все ж не буде, яким чином поступити з тою диркою в землі, чи можна її використати під тепловий насос наприклад, чи законсервувати і наступного року добурити вже до води, скажімо пробили метрів 60 а води нема, а на 100 вже буде але ж коштів добурити вже не вистачає. Яка практика шановних форумчан в цьому випадку?
×
×
  • Створити...