Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ivan23

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача ivan23

  1. Там см так 30 а може і більше. його прийдеться вибирати вручну так як трактор там сяде на "пузо" і все. А вручну - це днів десь 3 точно. А потім знову дощ - і то саме. Нема цього року сухої погоди довго. Я думав серпень місяці - зазвичай найсухіший - а воно раз в 2-3 дні дощ. Зараз він сухий максимально. Якщо завтра сухо троха зніму хочаб болото 3 см зверху. засипаю трамбую. мембрану і вяжу арматуру А на завтра грозу передають... І хмариться от. Такі справи.
  2. 4 дні щоб підсипати. повязати і залити плиту. 40 см. моноліт. Добавлено через 1 час 12 минут Я знаю що якщо я туда засиплю щебінь то він просто ввійде в то болото і все. Чи ні? А якщо пісок? - я пробував трошка сипати в одному місці - то якшо його встрамбувати - то вроді нормально - ходиш по ньому - не просідає. Грунт мокрий знімати - це за моїми підрахунками мінімум 30 см і ніхто не дасть гарантії що дощ не піде знову. Можу не встигнути. Сохнути воно також довго буде.. Дренаж по периметру чи якийсь інший?
  3. І я так само планував вичекати хорошу погоду. Я розрахував що мені хочаб тиждень сухої погоди. Переглянув всі прогнози наш. польський. BBC - всі показували тиждень сухо. Почав, на 2 день вже майже закінчував котлован як прогноз і погода почали мінятися на грози. На 3 день пішов дощ.
  4. Є тіп в скнилові. приймає на підсипку дороги.
  5. Можна і з газоблоку. Вийде.
  6. Викопав котлован 2 метри глибини 10 x 10 під монолітну фундаментну плиту і цокольний поверх. Тільки викопав - пішов дощ. Набралася вода 20 кубів десь - спустив її самотьоком поруч в каналізацію. Думав підсохне - але дощ знову і знову падав і так 2 тижні. Я знову і знову спускав. Тепер вже 3 дні сонце і ось: Це суто дощові води. Підземні води на глибині 2.6 - провіряв. зараз 2м глибина котлована. Як правильно бути в цьому випадку. Грунт - супісок. Земля мяка - коли по ній ходиш - прогинається і тріскається - до дощів була дуже твердою. Що робити - знімати шар грунту? лити так? щось засипати? Якщо зніму шар грунту - а це десь треба 30 см - то залишиться до грунтових вод 30 см прослойка - якось боязко. Підкажіть бо думки спеціалістів розходяться.
  7. привіт. будую будинок для себе. покишо вирив котлован)
×
×
  • Створити...