Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sawac

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

sawac's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Коли в нас пробурили свердловину і поставили трубу то по бурові дальше подавали воду і вона витікала з труби і йшла в дирки навколо обсадної труби. це робили весь час поки бурили нище труби (приблизно 2 годину). Чи достатньо цього для закриття з боків обсадної труби.? чи можна використати для відкачки намулу фікальні насоси, які зараз широко продаються в торговій мережі і чи можна його потім використовувати для забору води?
  2. Чим це можна зробити? Чим можна відкачати намул, який вже є в скважині?
  3. Скважину пробурили 29.08.2009 р. Дойшли до камня на 17 м. і на нього посадили трубу. потім бурили до 24 м. Від води до поверхні землі 16 метрів. Води в скважені приблизно 5 метрів. Після буріння воду відкачували 4 години насосом, який викачує 3,2 куб. м. води за годину. Після того витягували відром десь 15 відер і доходили до дна. Так робили кілька разів. Вода набиралася до 16 метрів десь за годину. П.С. Що таке фільтр і хто його має ставити?
  4. У НАС СКВАЖИНА 24,4 МЕТРА ПОСЛЕ БУРЕНИЯ. ВОДА НАЧИНАЕТСЯ НА 15 МЕТРЕ. НА 5 ДЕНЬ ПОСЛЕ БУРЕНИЯ ВЫСОТА ВОДЫ СОСТАВЛЯЕТ ПРИБЛИЗИТЕЛЬНО 5 МЕТРОВ, А ОСТАЛЬНОЕ ЗАНЕСЛО НАМУЛОМ. ЧЕМ МОЖНО ОЧИСТИТЬ КОЛОДЕЦ? п.с. В СКВАЖИНЕ УСТАНОВЛЕНА МЕТАЛИЧЕСКАЯ ТРУБА ДИАМЕТРОМ 160мм ДЛИНОЙ 17 МЕТРОВ. ДАЛЬШЕ БУРИЛИ ВНУТРИ ТРУБЫ ПОСЛЕ УСТАНОВКИ ДО 24 МЕТРОВ.
×
×
  • Створити...