Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

LanaLe

Пользователи
  • Публікації

    10
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача LanaLe

  1. Мені точну дату подання повідомлення повідомили по телефону в ДАБІ, без проблем. В мене вона співпала з датою отримання ними мого рекомендованого листа з повідомленням. Але краще передзвонити, там вічливі приємні жіночки, без питань допомагають.
  2. Дякую за допомогу! Моя декларація з'явилась в реєстрі ДАБІ! Можливо комусь буде корисно: - при складанні декларації найважливішим є її відповідність данним, вказаним в повідомленні про початок робіт і будівельному паспорті; - по Київській області можна подати декларацію лише в двох ЦНАПах Києва: на Суворова і на Дніпровській набережній; можна персонально, а можна надіслати рекомендований лист з описом до одного з цих ЦНАПів; - мені смс про реєстрацію декларації не прислали, сама шукала в реєстрі на сайті ДАБІ.
  3. Підкажіть, будь ласка, як правильно заповнити декларацію, якщо в технічному паспорті намалювали битовку на території ділянки (підписали як сарай), а в буд.паспорті її немає? Повідомлення і буд.паспорт тільки на житловий будинок. І ще не зрозуміло про вартість основних засобів: мені цю битовку оцінили в 83тис.грн., а вуличний туалет в 14тис.. Це все входить у вартість, чи мені зазначати тільки вартість самого будинку?
  4. Дуже дякую! Уявляла собі Акріт 20 ближчою до глянцю. Виходить Акріт 7 буде ще більш матовою.
  5. Кому цікаво, знайшла в Києві їх фірмовий магазин (раніше якось не знаходився) на метро Палац Україна. Але ще не їздили туди.
  6. Допоможіть зорієнтуватися у фарбах Ескаро. Почитала форум і зрозуміла що ця фарба краще за Дюфа Європласт 7. Але не можу вирішити яку саме ескарівську фарбу вибрати для таких поверхонь: - флізелінові шпалери (спальня, дитяча, кухня) - стеля в кімнах - стеля в санвузлах (може бути багато пару від гарячої води). І стіни і стелю хочу білого кольору, тому мабуть потрібно щоб і відтінок був однаковий. Блиску не люблю, тому дивлюся в сторону матових фарб. Але тут десь писали, що Akrit 4 після протирання стає глянцевою. А протирати ми будемо, оскільки є маленька дитина, є кухня і є мухи-комарі на стелі. Можливо в когось є досвід саме життя в приміщеннях з такою фарбою. Як вони на практиці, куди яка більше підійде. Також буду вдячна, якщо скажете де в Києві можна подивитись на приклади фарбування саме білим кольором цієї марки. Бо купили на пробу Дюфа Європласт 7 1л, а вона виявилась не білою, з жовтуватим відтінком. А всіх купити на пробу - задорого виходить.
  7. Понимаю, что записи 3 года. Но была бы благодарна за отзыв о результате с этой краской. Сейчас рассматриваем Akrit 4, 7 или 14 как альтернативу Dufa Europlast 7 для флизелиновых обоев и потолка.
  8. Объясните пожалуйста в чем риск с Europlast 7? Мы ее рассматриваем для покраски флизелиновых обоев и потолка.
  9. А щодо фарби все ще потрібна порада. В НЛ збирались купити на пробу Dufa Mattlatex, але консультант сказав що для шпалер вона не підійде, порадив Dufa Europlast 7. Взяли на пробу 1л. Може хто підкаже чи підійде ця фарба для шпалер і для стелі? Хочемо фарбувати все білим, без тонування, то мабуть потрібна однакова фарба на стінах і на стелі. На сайті Дюфа про цю фарбу написано "Применяется в помещениях с высокой эксплуатационной нагрузкой." То можливо для житлового будинку вона не дуже підходить?
  10. Можливо, ще комусь цікава тема шпалер під фарбування. Обирала флізелінові шпалери, орієнтувалась на поради з цього форуму. Але зараз Марбурга в Києві немає. Раш і Ерісман є в спеціалізованих шпалерних магазинах. Але мене непокоїть оцей вініловий шар зверху, який можна здерти нігтем (в Леруа пробувала на шпалерах Sintra). В нас дитина і шукала щось з натяком на "антивандальність". На російських сайтах прочитала про шпалери Ерфурт, які без вінілу, з чистого флізеліну і з фактурою (не гладкі). І виявляється в Києві теж такі можна знайти. За ціною на рівні Раш-Ерісман, але рулони менші (0,5х10м), тому можна розраховувати на менше відходів. Їх і купили, але ще не клеїли. Пробувала, нігтиком справді не здереш. Єдине, що сумніви - мені до цього по телефону декілька шпалерних консультантів казали, що флізелінових шпалер без вінілу не існує (якщо з фактурою). То от думаю, чи дійсно не знали про Ерфурт, чи просто в них не було в наявності, або в цих Ерфурт є якийсь подвох)) Сподіваюсь, що не останнє) Поки що дуже задоволена знахідкою.
×
×
  • Створити...