Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

VladimirD

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача VladimirD

  1. Алюмінію нема точно. а от Ваша наполегливість на контакти реле мала рацію. Транс був відключений від схеми та включений для іденфікації виводів та напруг. Далі намальована схема транса та контактів реле і проаналізована робота комутації. Одно із 3-х реле (які "замикаються" після 204В і до 230В) хоть і "клацало", але контакту не було. Стан контактів без пошкоджень, але не "дотягувалось". Підігнувши "нормально разомкнутий" в ньому приблизно на 0.5мм все запрацювало.
  2. А де в ньому алюміній? Таких не спостерігаю, є тільки одне з"еднання під термоусадкою, але там пайка, з обох сторін мідь.
  3. Релейный стабилизатор LUXEON WDR-10000VA - странная работа. При "поднятии" входного с 130В до 204В все прекрасно "перебирает" релюшками есть выход, держит нагрузку. НО при входном более 204В кратковременно 160-165в и Error, выходное отключается и так до поднятия входного до 230В ,без попытки повторного включения. При 230В и выше, задержка, попытка включения, кратковременное 170-175В и Error. При этом после 204В на входе, больше релюшками не "перебирает", остаются "залипшие" 3 шт. одни и те же. Входная и выходная (до отключения) синусоды с операционника на контроллер ( 5 и 6 ноги) плавно изменяются. Реле в норме, на плате было пару высохших литов. Подозреваю "слетела прошивка" контроллера и нужно искать на замену или могу ошибаться ?
×
×
  • Створити...