Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Ale

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Ale

  1. Зловити на гарячому складно,можна і місяць просидіти,з фарбою варіант кращий👍,камери не допоможуть,відстань велика,потрібно щоб підсвітка була потужна на метрів 50 і з далекої відстані не розпізнаєш.
  2. За траву сварки не було просто їй сказали,знали що ходить і забирає в ночі робили вигляд що не замічаємо,але то що вона ходить спочатку траву назбирала,А пізніше і все інше почала красти ще і пакостити і сусідам розказувати що то не вона і ми пристали до неї,хоча всі все бачать просто мовчать щоб не зв'язуватися з ними
  3. Глухий дорого получалось,територія велика . Лякала,знайомий у поліції працює,казав жінка (та що 60)неадекватна ,підходив з дочкою говорити казав може злякаються,не помогло
  4. Я б також не повірив що жінка років 60 може таке робити,сусіди розказали ще раніше що бачили як вона вечером ходила у вікна заглядала,і та що 80 їй вечером забігала траву забирала яку ми палимо,на звертання чого вона то робить каже що тобі і Так не потрібно а у них корова є,а забор ми не знали хто відірвав штихети доки у них на заборі краска почала злазить і побачили що то наші,А вона заперечує каже що хтось їй дав.
  5. Живемо у приватному будинку,я і моя мама,збоку живуть три жіночки одній 80 років,другій 60 і дочка 18років,колись давно був з ними конфлікт років двадцять тому,з того часу не спілкувались а вони час від часу гадили нам,то наговорювали,робили дрібні пакості.Не звертали уваги. Останній рік ситуація загострилася.Зараз мама живе там сама,я живу в іншому місті і вони почали пакостити відкрито,то квіти викопають у ночі і собі пересадять то вин оград поламають,з забора дерев'яні штихети відірвали іт.д.розмови і сварки не допомагають,участковий теж,всі звинувачення заперечує,А коли ніхто не бачить нагло ухмиляється.Недавно поставили новий забор з сітки р абиці,високий щоб не перелазили,починає забор псувати,то заглушки з труб повитягує то трос натяжний розкрутить. Порадьте як законно можна вирішити цю Проблему ?
×
×
  • Створити...