Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вомбат

Пользователи
  • Публікації

    11 904
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    8

Повідомлення, опубліковані користувачем Вомбат

  1. 5 годин тому, allanek сказав:

    Пробувала на різних ступенях, включно з  "3". Ніяких стрибків не побачила. споживання в залежності від рівня, так, звичайно є. Але споживання на "6" і на "3" було однаковим.

    А не підкажете, яке споживання на 1, 5 та 9?
    Дякую.

  2. 9 годин тому, n0mad сказав:

    Із однокомфорних є, наприклад, Xiaomi. Потужність в неї велика, але 100 рівнів регулювання.

    Якщо виставити, до прикладу, 50-й рівень регулювання, скільки ватт вона споживатиме постійно і безперервно під час роботи?

  3. 11 годин тому, n0mad сказав:

    скважність якраз впливає по темі, на споживання електрики - якщо вона є, то плита споживає то повну потужність, то нуль.

    Ото ж у мене така проблема - коли вона працює в режимі вкл-викл, то при кожному виключенні секунд до десяти електроенергія з сонячних панелей йде в мережу і я за неї плачу, як за споживання. Тому і шукаю якусь малопотужну індукційну плиту, ват на 600-700, щоб не було цього включення-виключення.

  4. 13.10.2023 в 10:30, n0mad сказав:

    - електроплита - індукційна, без скважності (оце була проблема - важко знайти таку, щоб коштувала не як боїнг);

    Я перепрошую, а можна детальніше? Що таке "скважність"?

  5. Чи взагалі існує індукційна плита потужність десь 600 ват? Бо зазвичай вони є потужністю 1200 ват (хоча пишуть від 2000 ват, але реальність трохи інша), а мені така не підходить. Потрібна саме з низькою потужністю.

  6. Маю таке дещо дивне питання: чи у всіх моделях кондиціонерів повітря, яке охолоджується/нагрівається, забирається з будинку чи приміщення, де кондиціонер встановлений, чи є такі моделі, де повітря забирається ззовні? Тобто, якщо герметично зачинити примішення з працюючим кондиціонером - приміщення можна не провітрювати, свіже повітря буде надходити від кондиціонера?

  7. 4 години тому, BugS сказав:

    У Вомбата, схоже, 2 досягнення та причини для гордості в житті - все с початку знав про аферу та не голосував за Зе

    Схоже. Але тільки схоже.
    І щодо Зе - не просто не голосував, але намагався пояснити тупорилим дебілам, до чого призведе обрання Зелі у президенти. До війни, хаоса та долара по 45 (с) Але дебіли НІКОЛИ розумних не слухають.

    • Лайк 2
  8. Цитата Буданова про останній день перед вторгненням:

    - 23-го вночі сюди (у ГУР) були викликані наші підрозділи спеціального призначення. О 4-й ранку вони убули на свої місця - найголовніше це аеродром Гостомель. З завданням: затримати ворожу висадку. Бо весь план росіян це була стрімка висадка посадковим способом на аеродром Гостомель і звідти вход в Київ.

    - Тобто це був головний план?

    - Це був взагалі єдиний план!

    Ось такий сеанс самовикриття.

    Та ок Буданов тут зізнається в купі речей.

    Перша:

    головний напрям удару ворога Буданов проспав.

    План орків, з яких всі ржали, що вони тупі, - пряма спроба косплею операції «Шторм-333» радянських військ або штурм палацу Аміна в Афганістані в 1977 році. Висадка десантників посадковим способом в аеропорті Кабула, захоплення околиць Кабула, блокування урядових кварталів, захоплення палаца президента, знищення Аміна і заміна його ручним януковичем, якого везли в обозі московської армії.

    Це був єдиний план, - каже Буданов.

    Цей план вони замаскували брязканням залізом біля наших кордонів, на півночі, на бамбасі і в Криму. А на кордоні з Білоруссю вони зібралися і навели понтони фактично в останній момент.

    Так от наша розвідка в особі Буданова напрям головного удару проспала.

    Про це сам Буданов і зізнається.

    Тут обиватель зазвичай не розуміє: "адже Буданов єдиний попереджав".

    Це нам постійно кажуть в марафоні. Що наш супер-розвідник все попереджав, а отже - висновок вам в голову: всі були готові, тихенько готувалися, просто мовчали, щоб не було паніков.

    Та "попереджати" можуть журналісти, політики, громадяни.

    А глава розвідки зобов'язаний надати військово-політичному керівництву конкретну інформацію: чи буде наступ чи це "брання на понт", далі дату наступу, і далі ще й напрями ударів, при чому не стрілочками в різні боки, а відфільтрувати: ось це відволікаючі удари, щоб нас заплутати, а ось тут буде головний кидок лангуста.

    Тоді політичне керівництво віддає наказ, а військове керівництво люб'язно розставляє пастку ворогу. І оті сотні десантників у Гостомелі одразу після висадки потрапляють в оточення і стають цінним обмінним фондом для обміну сотень наших азовців.

    Цього зроблено не було.

    Бо розвалена в 2020 році ГУР провалилася.

    Просто дивіться ті "попередження" від ГУР перед вторгненням. Карту кидаю в коментах. Купа стрілочок з усіх боків, стрілочки з півночі, стрілочки з Донбасу, дві стрілочки з Криму. А от головної стрілочки - удару на Гостомель - нема.

    Нашу розвідку ворог заплутав.

    Всі армійські генерали до єдиного, які вже дали інтерв'ю, підтверджують, що нападу з усіх боків не чекали, вгадували, думали, удар буде лише на Донбасі.

    А тепер Буданов вихваляється у відео, що про удар на Гостомель знав.

    Другий момент із відео:

    а чому ж затримувати висадку декількох сотень російських десантників відправились якісь "спецпідрозділи ГУР" - фактично легка (найлегша) піхота? А як же ціла 4-а бригада оперативного призначення НГУ, тренована за стандартами НАТО, здатна вести загальновійськовий бій з регулярною армією противника і ... дислокована у смт Гостомель Київської області?

    А її там не було. Через тиждень після попереджень В.Бернса про Гостомель переданих Зеленському цю бригаду знімають із Гостомеля і перекидають за сотні кілометрів (на полігон Широкий лан).

    Глава ЦРУ Бернс в середині січня каже Зеленському про десант на Гостомель:

    - «Була розкрита певна кількість деталей, наприклад, російські наміри захопити аеродром на північному заході від Києва під назвою Гостомель і використати його як платформу для висадки повітряно-десантних сил, а також щоб пришвидшити захоплення Києва», - розповів директор ЦРУ.

    Зеленський це послухав, потиснув руку, помахав у слід, а сам бере і прибирає з Гостомеля гарнізон.

    Боневтік бомавзавдання?

    Ну і третя річ: ок, точно вже все знали про вторгнення за декілька годин. А чому так важко було подумати в цю мить про важкий ратний труд сєвгіль мусаєвої, що їй потім доведеться робити сльозливе інтерв'ю з морпіхом, який 10 хвилин бігав між розривів мін і підірвати 10 мостів із Криму "не зміг" бо "перебило дріт або висадилась дрг"?

    Навіщо було давати таку їжу "секті непідірваних мостів" і зараз змушувати цю секту витрачати ракети СтормШедоу, щоб ці мости в тилу орків зруйнувати?

    Може легше було 23 лютого увечері нажать кнопочку і щоб мости через Чонгар - у повітря? І нехай дрот російські дрг ріжуть до посиніння. Мостів уже нема.

    Вся ця брехня - для розумово-відсталих. Перше нормальне слідство і вони всі сідають.
    https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0zi4AMUQFJPiZBQfF6vEmrg48M1HqkjNsYAZS5Sb1ghmnAyXWMUQBWCB8oqchHwcGl&id=100008612829760&eav=AfbA3xRqMWQn1Lda7ooF-tHaFgyEeuubW1KOY_I494OHJRODNxkWjz0WaDoVT51xuvo&m_entstream_source=feed_mobile&refid=7&_ft_=encrypted_tracking_data.0AY8KKrTTT6C6AIHXqHIjRFKiPjfFaCwfAX-sLkE4mwHxqM_Bi2rzEkRpB15Vd92p4RtfuR9szkd3Z2hNCqOnC3HMvgHdxgvuzhwX-ZYOSSH3E14Z76tEUIfSR8CeTMI2VzB9m5oJRumt1zqQD1YAPAKhcyr7n16snibVmzIyar4AmYYx5J9HAxxzwU3yh4iDsdTtV4inMYEOvAH0uaKXRmnTpYg8Whz1q_K3WAyUcxx2WTgQEou2EjGhA1rCJ0cUyaq3oO3-iAFia3frDLBPJZCzDAg52EV_rdp7d6ACTN04h4SjAg2n2iGmrkH3UlD772RXe6BdCR2AXq_WccwqdoGW6B6BFjD_f8m9ioTdsNuskg7ySCOTJAKRQaR98UlMCH0ghvtme4HKbLuSvUssgmgOg1BVpall79A4RJBDCyoEmxhjMW6ki8cSFaRkopzfLc-_SqNDdF5t9dwmLmVVahmZAE3NRwZTHAME0-GvrXUHCkonHLX6p0MrofCkjwSV8jV8n1tT7yi662zyfhj9b6d_3e4tw_eXUk_DyZ1YWPQCpvMsPox31ilJYSEI-2YqfS8CeodQWsgvNIgml2KXrACWtsXuYhCtFu7c1zVplFrNDT7uYI_oneBVVD94SSm61vvlGUAWsPovRL9s0tA2S5N1OS4nEb1kTl8-Y_s60UkaIsbxt8s&paipv=0

    • Лайк 3
    • Дякую 2
    • Хаха 2
  9. 4 години тому, Evgenich сказав:

    Так таким як ти треба пам'ятати, що за свої слова та дії доведеться нести відповідальність.

    Нести відповідальність за слова на форумі - це, канєшна, круто. А коли понесуть відповідальність ті тупі ублюдки, які своїми діями обрали нам владу, що відчинила росії всі двері для вторгнення та навіть дороги постелила? Коли ці "громадяни" понесуть відповідальність не за слова, а за дії? За голосування, яке вбило вже сотні тисяч українців і вб"є ще сотні тисяч.

    • Лайк 2
  10. 3 години тому, Оконщик сказав:

    даже верю, что оно примитивное. мне только не понятно, почему Украина не освоила аналогичное. 

    Тому що треба реконструювати стадіони, стелити бруківку та асфальтувати дороги. Що тут незрозумілого?
    Як діти малі...

    • Лайк 3
    • Хаха 2
    • Сумно 1
  11. 04.08.2023 в 10:13, XL.pro сказав:

    Вомбат чітко написав, що допомагає ідіотам, які не здатні включити мозок. І ці люди принципово не прихильники діючої влади. Тому думай те😂

    Для тих, зто читає тим же, чим і думає - сракою. Просто зацитую себе, а тупорили хай скажуть, кому я НЕ допомагаю ні за які гроші (правильна відповідь - зебілам):
     

    03.08.2023 в 17:25, Вомбат сказав:

    Нещодавно сусід приходив, просив допомогти відкосити від армії. У чувака поруч!!! легальна можливість уникнути мобілізації є, достатньо клепкою трохи напрягтися - нє, воно до мене приперлося. Але ж я знаю, за кого тварина голосувала - послав акуратно в пішу еротичну подорож.
    Ні за які гроші. Насрали - прибирайте, тварини тупорилі.

    03.08.2023 в 17:22, Вомбат сказав:

    От, а я вирішив, що не буду зеленим уєбням допомагати уникнути мобілізації, ні за які гроші.

    • Лайк 1
    • Хаха 1
  12. 1 хвилину тому, sergio сказав:

    Соромлюсь запитати, як ви відрізняєте правільних помаранчевих пацанів, яким можна допомагати, від зелених уєбнів, яким допомагати зась?!.

    Ну, по місцевим все просто - я ж їх всіх знаю, топили за Зєлю, як дурний за коров"яче гівно. А от з незнайомими, то дарую лайфхак: соцмережі. Хто був за Зєлю, в того жодної публікації на підтримку Пороха перед виборами 19 року не було. Туди ж і "білі польта". А як нема в людини профілю в соцмережі, можна просто спитати, за кого голосував у 19 році. Як почне чвакать - .уякать, вони всі адінакаві і подібна пурга - за Зєлю. А, туди ж і відповідь "та я ваапщє на вибори не ходив".

    • Хаха 2
  13. 6 хвилин тому, sergio сказав:

    Що зробиш, що народ настільки отупів, що не знає, як ухилитись без допомоги деякого Вомбата...

    Але так і є. Нещодавно сусід приходив, просив допомогти відкосити від армії. У чувака поруч!!! легальна можливість уникнути мобілізації є, достатньо клепкою трохи напрягтися - нє, воно до мене приперлося. Але ж я знаю, за кого тварина голосувала - послав акуратно в пішу еротичну подорож.
    Ні за які гроші. Насрали - прибирайте, тварини тупорилі.

    • Лайк 8
  14. 9 хвилин тому, murava сказав:

    За останніми чутками 12,5к дєнєг треба віддати за повну амністію від мобілізації.  Поле непахане можливості прибарахлитись. 

    От, а я вирішив, що не буду зеленим уєбням допомагати уникнути мобілізації, ні за які гроші. Бюджет моєї сім"ї через то дуже страждає, але я принциповий у цьому питанні. А тупі мене звинувачують у якійсь прутні...

    • Лайк 1
  15. 30 хвилин тому, US7IGN сказав:

    То ви пропонуєте їх розстрілювати, децимацію чи для них відкрити кордони і хай валять шкодити в інші країни?😂

    Я ж гуманіст - я пропоную просто заборонити ідіотам обирати владу. Бо 2019 рік показав, наскільки це небезпечно.

    • Лайк 1
    • Хаха 1
  16. Тільки що, yukon сказав:

    Тихенько цікавлюсь, а ви вже воюєте?)))

    Так само тихенько рекомендую ознайомитися з моєю відповіддю на це питання, яку я вже постив. Може менше дурних питань буде.
    АбинеПорошенко! Хуженєбудєт!

    • Хаха 1
×
×
  • Створити...