Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

wexexort

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача wexexort

  1. я не так зрозумів за фальшстелю. я подумав про каркас і короб з гіпсокартону де буде невеликий виступ типу як тут doido.ru/media/article/292/lage.jpg але на стелі. загугливши про фальшстелю, я побачив, що зі стелі труби будуть виднітися (у місці їх проведення до шахти), а штучно занизити стелю не вийде, там прийдеться опускати на см 20 все, або ж вставляти трубу в стіну, або прийдеться робити каркас стіни. можливо я знову не так зрозумів суть фальстелі як можна буде сховати на всі 100% труби які будуть йти по стелі і до шахти в стіні на жаль на вулиці поставити не вийде, тільки на кухні біля вікна може і так бути, але йти в те пекло прийдеться 100%, навіть за заміну газової колонки на нову газконтора хоче грошей за проект чи за ще щось там... а є фото до та/або під час ремонту. ну або хоча б як це зараз виглядає був би дуже вдячним за фото у Вас був макет від друга, у мене нема подібного проекту, чи попросять більше грошей за це газовщики? можна також фото як це зараз виглядає?) за лофт думав, але боюся, що нормальний (навіть не преміум) лофт влетить в копійку, а я розраховую на трішки меншу суму от якраз маю 30м2, а у Вас теж така площа? а я все думав, що то за Нарнія, а ось воно що в турбінованій газовій колонкі теж потрібна така штука? дивлюся на всі ці нюанси і все більше думаю над заміною на бойлер або ж заміну на турбіновану з виходом відходів на вулицю.
  2. якщо чесно не зрозумів що значить "две трубы перевести в одну плоскость", це об'єднати їх чи вшити в стіну? чи можна буде ховати трубу від колонки під фальшстелею, а потім зверху плитку класти? просто, щоб потім не було сюрпризів коли прийдуть газовщики "перевіряти стандарти" і змусять розвалити всю конструкцію щоб отримати доступ до труби. а чому про дірки в стіні на вулицю можна забути? я просто забув уточнити що 5й поверх з 5и і можна підібрати турбіновану колонку чи не в цьому проблема? заміна газової колонки на нову - 100% потребує походу в газ контору, перепланування і тд обійдеться від 1к грн. (згідно цін на сайті обслуговуючої компанії), тому перенесення колонки в сторону ванної можливе, але тут нюанс, що газові труби і лічильник знаходяться в правій стороні (цього не видно, але якщо дивитися на фото, по середині колонка, а справа йде вікно і тільки біля вікна труби та лічильник). вентканал у ванній в 5 см зліва від нижньої труби. Добавлено через 9 минут та мені теж ця вентиляція не подобається, але як я розумію то шахта знаходиться саме там і зробити в обхід СВ нема можливостей (але це не 100%, оскільки план будинку я не бачив і до газовщиків я ще не ходив). щодо перепланування, то якщо я не помиляюся то в нас вийшов закон, що можна зносити без документації і тд. zib.com.ua/ua/127075-dozvil_na_pereplanuvannya_zhitla_skasovano__nabrala_chinnost.html "Постановою уряду ми спростили правила користування приміщеннями житлових будинків і гуртожитків. Відтепер власникам житла або наймачам гуртожитків, за погодженням з власником, при виконанні робіт з переобладнання і перепланування, які не передбачають втручання в несучі конструкції або інженерні системи загального користування, не потрібно отримувати дозвільних документів",
  3. ну це зрозуміло, що газові колонки і тд тільки через бюрократичне пекло в газ конторі, але це наступний крок, а ось як бути з першим?
  4. Поступово наближаюся до ремонту і починатиму з санвузла та кухні одночасно. Дано: 1к хрущівка на 30 кв, кухня, санвузол, газова колонка та витяжка з кухні. В планах знести стіну на кухні і зробити студію. Основна проблема це що робити з трубами від вентиляції та газової колонки, які проходять з кухні через санвузол. На кухні є газова колонка та вентиляція. Витяжка з кухні та труба з відходами для газової колонки йдуть через санвузол. Мені даний варіант геть не подобається, оскільки не хочу мати відкриті труби у ванній. Можливо я вузько дивлюся на цю справу, оскільки нема досвіду, але дійшов до декількох думок. 1. Вивести вентиляцію та газову колонку на вулицю (але чи раціонально це? чи не буде задувати та і стіни більше 50 см і робити 2 діри в старому хрущу...) 2. Залишити як і є, замінивши труби. 3. Замінити газову колонку на бойлер, а вентиляцію або вивести на вулицю, або прибрати (не дуже добре), або залишити як є. Прошу поради як краще або альтернативних ідей. Вдячний за допомогу. Фото як є: Перше фото це кухня, 2-е - ванна.
  5. вау... :/ на сайті iq йде мова за 10 робочих днів, а тут по факту місяць а ще таке питання, ви коли подавалися (рік, місяць), оскільки є ж пікові періоди коли всі роблять ремонти, а є коли все мертве.
  6. а скільки пройшло часу від моменту реєстрації і подання заявки до прохання надати доп. фото? і загальне питання, для тих хто отримував грант. скільки потрібно чекати між заявкою на отримання гранту і повідомленням, що грант одобрено/не одобрено?
×
×
  • Створити...