Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

mishache

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

mishache's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

2

Репутація

  1. Ужасное слово "стандартное". Оно обычным людям очень дорого обходится.
  2. Згоден. Приклад з лічильником газу, купили ми його в Чернігівгаз багато рокув тому. Зараз нам кажуть що він потужний і треба міняти знову за мій кошт. Боюсь через пару років електромережі теж видумають податок за потужність.
  3. А що в дурці допоможуть ?? особистий досвід.?? Якщо в мене немає ел. чайників та мікров., фен це 1 раз на тиждень на 2 хв. Автомати С16 зараз стоять і вистачає (не вимикаються, не гріються.). В місять мій будинок напалює 200 - 250 кв. Ну куди мені 5 кв.?? Добавлено через 1 минуту Згоден на 3 Кв але не на 5 Кв.
  4. Зараз в мене з братом на два будинки один прилад обліку електроенергії. Будинки будував у 80 –х роках батько (проводка 1,5 мідь). Зараз бажаю мати окремий прилад обліку. Звернувся до МЕМ де мені повідомили про приблизну суму 14000 грн. та потужність 5 кв. Листом з Обленерго мені повідомили , що відповідно до ДБН 2.5-23:2010 таб. 3.1 з врахуванням додатку Д, мені підключать не меньше 5 кв. В мене макс. потребляє це бойлер 1,5 кв. Ну не бажаю я платити «дибільному» монополісту. Люди добрі підкажіть куди звернутись щоб підключили хоча б до 2-3 кв. НКРЕ, МІНРЕГІОНБУД ?? Я навіть судитись згоден тільки знати де з їх сторони порушення. Я особисто вважаю, що мене позбавили права вибору як споживала.
×
×
  • Створити...