Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Svitlanka_1985

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Svitlanka_1985

  1. то може якраз і не треба, якщо отримали позитивний)) тому шукаю пояснення на підставі чого (якої норми) не треба ))
  2. Доброго дня! допоможіть, будь ласка, розібратися - подаємо пакет документів у ДАБІ для отримання дозволу СС3. Ще не маємо Плану трас зовнішніх інженерних мереж, ДБН А.2.2-3-2014 передбачає у додатку Д цей План. Але, може десь є таке, що не обовязково має бути цей план при подачі доків у ДАБІ? (((
  3. шановні учасники форуму! підкажіть, будь ласка ,чи можна провести експертизу і визначити рік кладки цегли? або приблизно десятиліття кладки? Де знайти таких фахівців? А якщо ще можна отримати якісь про це папір, то взагалі було б ідеально. дякую.
  4. Доброго дня. прохання помогти у такому питанні - маю землю у селі на праві постійного користування, будуємо будівлю, хочемо вирівняти земельну ділянку та прокласти там каналізаційну трубу, але таке вирівнювання нашої ділянки призводить до затоплення сусідської ділянки навесні в більшій мірі, ніж завжди. Підкажіть, будь ласка ,чи треба мені з кимось, якщо так , то з ким, погоджувати таке вирівнювання землі і прокладання каналізаційної труби? Які норми я порушую??
×
×
  • Створити...