Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Lipa

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Lipa

  1. Будувати свій дім будемо своїми силами довго і не один рік, бо бюджет сім'ї невеликий, та й благо руки з правильного місця ростуть. А от з документальної точки були питання і думки різні були, тому і звернулись. Тепер будемо розробляти плани, проекти. Дякую за відповіді
  2. Дякую, тепер вже починає вимальовуватися план дій на перший час. Обраний проект, необхідно реєструвати? Де це робити? Будинок у селі.
  3. Перший поверх будівлі буде майже без змін, комунікації залишаються незмінними і розташування каналізації також. Також сходи не переносяться. Мене більше цікавить план, чи потрібно його змінювати, десь реєструвати зміни? Чи просто будувати те що хочеться, а вже потім розробити документи щодо будівництва.
  4. Придбали ділянку. На ділянці розмістилися стіни першого поверху, із запланованих двох. План будинку нас не дуже влаштовує, тому і не знаю із чого почати. Зробити новий план і будувати, чи спочатку будувати як хочеться, а вже потім узгоджувати документацію. У питанні будівництва нічого не розумію тому і хочу щоб мені розтлумачили покроково, що робити. Ще цікавить вартість послуг які необхідно буде робити.
×
×
  • Створити...