Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Biaziproblem

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Biaziproblem's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. Електрод перевірю, но ставили новий електрод і ошибка не зникала. А в режимі опалення ще не запускали так нормально. Сказати неможу.
  2. Добрий день. Можливо хто підкаже де шукати причину. Не пройшло і півроку як знову проблема з rinnova biasi. І знову напевно з платою. Викидає Е24 як минулого разу. Приїжав сервісант, заземлення є, підтікань води з теплообмінника немає, подача газу добра, фільтри чисті, перепадів напруги немає, замінив електрода на розпал,релле давления диму також в нормі, але при заміні плати все запрацювало. Але пропрацювала вона аж чотири місяці і то в літній період, і ті ж самі симптоми що і при тій старій платі, коли система опалення відключена. Як зараз ще опалювального сезону немає, то при ввімкненні колонки запалюється і через 5 сек тухне,стає в Е24 і турбіна працює доки не виключиш котла. На reset не реагує. ГВС нагріває воду до 50 градусів. Стоїть на 35, а гріє 50. На які градуси не виставляєш гріє на 50 і все. При перезапуску котла з електромережі може зовсім не включатися. Можливо хтось зтикався з таким. Де шукати причину. Кожних півроку купляти плату самі розумієте.
  3. Проблема в плате. Новую подбросили. Все работает без каких либо проблем. Начинали с нового диода на розжиг. Проблема не исчезала. Плату взял б/у. :beer:
  4. Газ есть. После перезапуска котла первий раз зажигается и работает нормально. До робочей температури догоняет и остонавливается. Пробует запустится и не может. Загорается и виключается. Так три раза а потом в ошибку е24. Турбина работает минут 3-5. Котел Может работать 2 часа а может и через 2 минути блокироватся. Куда смотреть...
  5. Напряжение нормальное. Смотрел. 210-220вольт. Давление води в системе 1.3-1.6. Газа нету чем проверить
  6. Помогите советом. Отработал котел 5 лет. Гарантия закончилась. И вчера начались проблеми. Блокирует котел Biazi ошибка Е24. После перезапуска Е01. На колонку нагрев очень слаб стал... Хелп
×
×
  • Створити...