Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Igor..R

Пользователи
  • Публікації

    27
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Igor..R

  1. Скажіть з якою швидкістю можна їхати на таких лампах вночі,якщо дорога не освітлюється,але суха?Я маю на увазі комфортна швидкість при якій ще можна спокійно зреагувати на велику яму або алкоголіка ?:D.Або можливо підкажіть чи відчутнна різниця керування з штатними лампами і цими?
  2. Боже бережи замовників від такого "полових дел.." майстра!Якщо не подобається епіценра фанера то відкрийте собі прайс Транслок і подивіться на фанеру фсф 9 мм 3 класу!Що таке ФСФ хоч знаєте?Чи тільки по осб працюєте?
  3. Вибачте але то у Вас написано "полових дел мастер",тому Ви повинні знати переваги.Я лиш знаю по гіркому досвіду.Хочете роскажу?;)
  4. Ага..в п'ять.В Епіцентрі м/кв 10 фанери 170 грн а м/кв 10 осб 97 грн.Різниця меньша ніж у два рази!Якщо добре пошукати то фанеру можна знайти значно дешевшу ніж 170 грн/м.кв.Переваги фанери над осб очевидні,це як "дважди два".
  5. Невже звичайна фанера на стільки дорожча від осб?Ну нехай в два рази.То Ви будете в два рази крутіші ніж той сусід що цілий поверх обшив осб.
  6. Колись у мене був такий бойлер,він мав зверху розповітрювач і віддавав певну кількість води без тиску в системі.В нього також бувало що вода йшла спочатку з повітрям.
  7. Не розумію навіщо там осб ?Смердить страшно,10 мм нічого не вирішує,кривизни дошки не згладить.У вашому випадку це застелити потім перестелити,вирівняти площину придатну для улаштування ламінату.
  8. Мені сильно допомогло плавання у басейні,сильно нерви заспокоює,апетит чудовий,а сон як у молодості.
  9. Я коли здавав квартиру то зрозумів що людина яка не має свого.. чужого жаліти ніколи не буде.Все що я заробив я потім тратив на ремонт і техніку.Чистий заробіток хіба плата за комуналку.Може комусь повезе краще..
  10. Такі топки існують,у мене така є,дуже дорога мені дружина миє шкло в топці кожний день.
  11. У мене була така біда то я приклеїв такий ущільнювач,правда з першого разу не вийшло бо полінувався протерти добре четвертя в дверях,ну а з другого разу вийшло краще.
  12. Програматор керує трьох ходовим краном з сервоприводом що стоїть після ТА.В програматорі вже прописаний алгоритм інерції,наприклад наружний датчик прочитав потепління але кран ще деякий час буде відкритий доки температура в будинку не збільшиться...Ну це мені так пояснювали але воно для мене дуже складно тому я відмовився від того програматора і від крана за 200 євро,поставив простіший кран і кручу його вручну,мені не важко :D.
  13. Колись давним давно,коли не було інтернета,наші предки кололи кам'яні брили...засверлювали отвір забивали туда дерев'яний кілок і поливали водою.
  14. Дякую Вам за роз'яснення.Тепер буду вносити синоптичні поправки при палінні котла.Скоріше би весна бо дрова закінчуються:D.
  15. Доброго дня.Суть питання в наступному:маємо будинок що має газ,але переважно опалюється дровами.ТТ котел класичний типу СТ 25,алгоритм опалення напрацьований вже багато років,дрова готуються весною тому на момент їх спалювання вони мають відповідну однакову вологість.Проблема в незрозумілій інертності вистигання а потім прогріванні будинку що не піддається ніякій логіці.Наприклад:вчора було -7 градусів,вологість-не знаю,я спалив 60 кілограм дров за добу а в будинку не більше 21 градуса,декілька днів тому було -13 градусів я спалив 45 кг дров а в будинку 23 градуси...я не розумію фізики того процессу.Котел працює через ТА,середня температура в якому 60 градусів.Палю котел завжди в той самий час і при одинакових режимах.
  16. Так в цілому інтернеті!Будинок 300 кв.м опалюється охапкою дров,автомобіль споживає 2 літри топлива,собівартість будівництва "замку" на 20 кімнат 10 тисяч доларів і т.д.:D
  17. От тому я і казав що більше так будувати не буду.Будь яка помилка робить витрати і зусилля марними і утеплення не працює.Для некваліфікованих працівників це складні технології.Дякую.
  18. Гарно!А чи можливі пано мисливської теми?
  19. По два вогнегасника в кімнаті і не курити,в 5 метровій зоні.Дуже небезпечний будинок.
  20. Я побудував гараж по схожих технологіях що тут описуються.І скажу що тепер такого більше робити не буду.По коштах гараж куштував біля 100 тис грн,каркасна технологія,нічого надзвичайного.Пиріг такий:осб\гідроплівка/150 мм вата/пароплівка/осб/пінопласт 30 мм/фасадна система без короїда.На підлозі бетон 100мм+100мм утеплена стяжка,стеля балочна,підшивка осб 15мм,150 мм вати.Розмір гаражу 6\8 м.Робили майже все з зятем.
  21. Декілька років тому робив ремонт дочці у квартирі,там де був дерев'яний паркет такий як у початку теми то там були проблеми,він дуже скоро знищувався,царапини,через півроку почав скрипіти місцями.Тоді вартість за м\кв була 650 грн плюс фанера і монтаж.А там де стоїть ламінат по 300 грн ніяких проблем.
  22. Дякую Вам МАстерок за пояснення.Стяжку планую 50мм по самій вищій точці,середня товщина буде 70 мм.Для армування планую кладочну сітку.Утепляти не буду.Планую що стяжка буде "сухою".Так мені в будинку робили,поверх за день.Чисто,швидко,не дуже дорого вийшло.Тріщинки звичайно потім були,найчастіше тріщало в місцях де дверні пройоми,але нічого не бухтіло.За день до початку робіт ми з дружиною пилососили цілий поверх і декілька разів мочили підлогу.
  23. Та я би не сказав що дешеві і дикі,може я не розбираюсь в людях.Тепер буду мати науку,що треба поліцайом біля кожного стояти.
  24. Спитаю тут щоб нової теми не створювати.Як залити стяжку по бетонній підлозі в підвалі по якій вже декілька років ходили,інколи розливалось всяке різне.Очистити тепер до чистого буде проблематично,з часом сам бетон "вимітався" і тепер стирчить гравій.Бетон був залитий на етапі будівництва фундаменту,просто з міксера вилили та розрівняли на око.Тріщин я не бачив,звичайно що вони є.Підвал повноцінний 2.5 метра висоти.Сухий.Можливо вже десь таке описували то підкажіть де шукати,дякую.
×
×
  • Створити...