Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Миккола

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Миккола

  1. Не міняти це не робити нічого , там 25 А І коли піде нагрузка електроплити то вилетить на ура. Вводний буду міняти однозначно вже маєтьсяв наявності. Добавлено через 18 минут Думаю що 10 мм2 не прокатить щоб затянути однимкабелем а потім по квартирі розкидати . Прийдеться тянути дві лінії на плиту окремо 3*6мм2 а на розетки та освітлення окрему теж 3*6мм2. Бо якщо кину один кабель і на плиту і на освітлення то буде біда. Одна плита тяне 8.5 кВт. Думаю заводити ось по такій схемі: А зараз ось так підключено
  2. А чи пропустять коли прийдуть опломбовувати лічильник, що Ввод заведений 10мм2 . Лічильник буду розпломбовувати так як буде заміна всіх кабелів як до лічильника так і після.ВВодний 2Р буде ставитися перед лічильником та під пломбу.
  3. Доброго дня. В мене теж такеж питання що до Воду в квартиру а вірніше з його заміною. Від щитка підїздного в вквартиру заходить 3-р лінії , це електроплита -25а автомат та дві лінії по 16 А. Договорна мощность з Київенерго 5 кВт .Я буду міняти всю проводку та вводв квартиру . Хочу завести окрему лінію на електроплиту з автоматом 25А кабелем ВВГнг 3*6мм2 так як і було , а от лінію на освітленята розетки буду заводити одну теж кабелем ВВГнг3*6мм2 . Аот тепер запитання :- який номінал автомата ставити на розетки та освітлення? якщо було дві різні лінії по 16 А. Фото щитової виствляю та схему.
×
×
  • Створити...